Mama lui Jador, în lacrimi. Ce spune despre prietenia dintre el și Culiță Sterp, la Survivor: „E distant...”

Publicat pe

Mama lui Jador s-a emoționat și a început să plângă, atunci când a vorbit despre plecarea artistului la Survivor. Femeia a vorbit despre momentul în care Jador a anunțat-o că va pleca în jungla din Republica Dominicană. Îi duce mult dorul fiului său și, printre lacrimi, mărturisește că se gândește la el în fiecare zi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Jador și mama lui este una foarte apropiată. Femeia a fost cuprinsă de emoții atunci când fiul ei a anunțat-o că va pleca la Survivor, cea mai aprigă competiție sportivă. Femeia a vorbit și despre prietenia dintre fiul său și Culiță Sterp, arătându-se dezamăgită de comportantul lui Culiță.

Pe mama lui Jador a deranjat-o faptul că prietenul său nu i-a luat apărarea și se comportă distant cu fiul ei, la Survivor.

”El ar vrea sa fie un baiat prietenos acolo, dupa felul in care o arata, ar vrea sa fie prietenos, dar nu arecu cine. Cred si sper sa ramana in continuare (n.r. prieten) cu Culita. Pe Culita il cunoaste cel mai bine dintre toti. Cu Culita a avut colaborari, a cantat”

”Sincer, mi se pare distant Culita fata de el. Nu stiu, asa il vad eu, dar poate el nu e asa. Dar asa il vad eu de acasa, asa, distant.Adica, cand cineva spune, ca am vazut cazuri in care a spus o fata despre el, sau un baiat, ca Jador a facut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo… nu i-a luat apararea, sa zica… Sau poate ca el nu il cunoaste indeajuns pe Jador. Nici Culita nu il cunoaste indeajuns”, a spus mama lui Jador, potrivit KanalD.

Mama lui Jador, în lacrimi. Ce spune despre prietenia dintre el și Culiță Sterp, la Survivor: „E distant...'Mama lui Jador, în lacrimi. Ce spune despre prietenia dintre el și Culiță Sterp, la Survivor: „E distant...'

Inițial, mama lui Jador i-a spus acestuia să nu se ducă la Survivor, din cauza condițiilor grele. În plus, spune ea, nu i-a fost frică nici de foame, nici de probele grele, asta pentru că concurentul Survivor este obișnuit și cu munca și cu foamea.

”Am zis sa nu se duca acolo! Am zis ca e un concurs greu, mi se pare cel mai greu concurs.Nu imi era frica de munca sau indiferent de situatiile in care… ca el a crescut la tara si e crescut cu orice greutate. Imi e frica de mancare. Ca nu rezista la macare. Nu face urat, ca el e invatat si cu foamea…”, a adaugat mama lui Jador. 

Jador, de la Survivor, provine dintr-o familie numeroasă

Jador de la Puterea Dragostei provine dintr-o familie numeroasă din Bacău. Artistul a povestit de câteva ori că familia lui este una penticostală. În trecut, Jador a făcut și un vlog cu părinții lui la locul unde aceștia muncesc.

'Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă', a povestit Jador, care i-a mărturisit apoi tatălui său că abia așteaptă să mănânce pește prăjit cu mujdei și mămăligă.

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Magitot, prezentatorul care l-a înlocuit pe Cătălin Măruță.A câștigat premiul de originalitate la Românii au Talent

Citește și: De ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu noul ei iubit, Tiberiu Argint

Citește și: Kani de la Chefi la cuțite revine în televiziune!La ce emisiune va putea fi văzut

Jador i-a făcut mamei sale și o promisiune. El i-a spus acesteia că va face o melodie cu Dumnezeu, pe care mama lui să o asculte mereu.'Dumnezeu să te binecuvânteze cu viață veșnică', i-a spus mama acestuia la auzul promisiunii.

Jador a ținut să explice cât de frumoasă și puternică este această expresie: 'E cea mai mare urare care ți se poate face. Înseamnă că atunci când mori, să te duci în Rai'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter