Cine este Magitot, prezentatorul care l-a înlocuit pe Cătălin Măruță. A câștigat premiul de originalitate la Românii au Talent

Publicat pe

Cine este Magitot de la Românii au Talent. L-a înlocuit pe Cătălin Măruță în emisiunea de la PRO TV, cât timp el a stat două săptămâni acasă având COVID. Cine este Magitot, cel care a fost co-prezentator?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță. Pe 30 ianuarie, când a anunțat că s-a infectat cu coronavirus, Măruță a mai adăugat și faptul că va prezenta în continuare, însă de acasă. Al doilea prezentator, cel care va fi în platou, este Magitot de la Românii au Talent. Începând cu data de 1 februarie, Magitot se alătură echipei în acest rol.

„Emisiunea trebuie să meargă mai departe! Cine să vină să prezinte? M-am gândit ca mâine să-l chem pe Magitot să-mi dea o mână de ajutor. Lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou. M-am gândit la prietenul meu, Magitot.”, a transmis Cătălin Măruţă.

Cine este Magitot, prezentatorul care l-a înlocuit pe Cătălin Măruță. A câștigat premiul de originalitate la Românii au TalentCine este Magitot, prezentatorul care l-a înlocuit pe Cătălin Măruță. A câștigat premiul de originalitate la Românii au Talent

Cine este Magitot de la Românii au Talent, prezentatorul care îl va ajuta pe Cătălin Măruță

Magicianul Magitot sau Marius Drăguș, cum se numește în buletin, este câștigătorul Premiului de Originalitate de la Românii au Talent. A plecat acasă cu 10.000 de euro în anul 2019, după ce a fost votat de public. Este magician și actor și organizează cursuri de teatru și magie de mai bine de 10 ani. Numele său de scenă a fost pus chiar de unul dintre elevii săi.

Folosește umorul cât de des poate și adoră să facă oamenii să râdă în hohote și să se bucure de viață. În casă și-a făcut un adevărat muzeu de magie, conform unica.ro.

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19:’O să fim la emisiune. Transmit de acasă’

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, infectat cu COVID-19:'Vreau să o protejez pe mama'

Cum l-a încurajat Cătălin Măruță pe Magitot

Cătălin i-a răspuns viitorului său coleg şi a încercat să-l încurajeze: „Magitot, m-am gândit la tine. Nu ştiu dacă sunt simptomele COVID, dar m-am gândit la tine. M-am gândit că o să faci treabă bună. Tu în platou şi eu acasă.”

„Internetul spune bine… sunt actor. În urmă cu câţiva ani, împreună cu cinci colegi de facultate, am format o trupă de improvizaţie. Am făcut asta din plăcerea jocului şi datorită faptului că aveam nevoie de libertatea de expresie pe care ţi-o oferă. Dacă cineva mă întreabă cu ce mă ocup, îi spun să caute MAGITOT pe internet, pentru a-şi face o idee”, afirma Magitot.

„De nouă ani ţin cursuri de teatru şi magie pentru elevii Complexului Educaţional Lauder-Reut. În urmă cu cinci ani i-am rugat pe copii să facă nişte desene cu lucruri legate de magie. Micky a scris cu roşu şi negru pe o foaie A4 MAGITOT. A spus că tot ce fac eu e magie… şi a rămas MAGITOT.”, a mai povestit Magitot de la Românii au Talent.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă