De ce s-au certat Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu înainte să plece în Asia Express

Publicat pe

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu, au plecat în Asia Express 4, dar nu înainte de a trage o porție zdravănă de ceartă. Motivul este unul cât se poate de amuzant, așa cum le stă bine unor actori de comedie. De altfel, fanii emisiunii se așteaptă ca ei să fie sarea și piperul competiției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

A început aventura Asia Express 4, iar primele probe de foc pentru cele nouă perechi de vedete au loc în Turcia. Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu au acceptat și ei provovarea și s-au pregătit temeinic înainte să plece de acasă. Cum? S-au certat zile întregi pentru a se obișnui cu atmosfera din competiție, spun ei.

De ce s-au certat Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu înainte să plece în Asia ExpressDe ce s-au certat Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu înainte să plece în Asia Express

'Ne-am făcut bagajele de 6 zile, ne-am certat în ultimele 3 zile ca să ne obișnuim cu treaba asta', a spus Eliza Georgescu la Antena Stars.

„Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile.

La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă', a mărturisit soția lui Cosmin Natanticu pentru playtech.ro.

Ce fac cu banii dacă vor câștiga Asia Express 4

Întrebați ce ar face cu banii dacă ar câștiga acest sezon al competiției de la Antena 1, Cosmin Natanticu a spus că mai întâi de toate îi va împărți cu soția sa, iar apoi îi va da partea lui ei, totul sub formă de glumă, așa cum îi știm cu toții.

'Eu donez banii mei și o să-i dau Elizei', a spus Cosmin Natanticu.

Pentru familia Natanticu, Asia Express 4 înseamnă „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranţa.

Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor’, au povestit soții Natanticu.

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant în memoria tatălui său, Amza Pellea: „Dorul mă arde zi de zi’

Citește și: Scandal după moartea lui Gabi Luncă. Ce propunere a primit familia artistei

Citește și: Tudor Sișu din trupa La Familia, despre anii petrecuți la închisoare: „E o rutină, ca și cum ai sta în casă’

Cine este Eliza Georgescu, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express 4

Eliza Georgescu, soția lui Cosmin Natanticu și partenera lui de la Asia Express 4, este de profesie actriță și cântăreață, a jucat în mai multe piese de teatru și în seriale, iar în presă au apărut mereu imagini din videoclipurile pieselor sale, imagini extrem de sexy.

Aceasta a lansat recent un videoclip senzual al piesei Arde, iar imaginile sunt de neratat. Actriță de meserie, dar cu o dragoste teribilă pentru muzică, Eliza Georgescu poate să joace orice fel de rol și să demonstreze că talentul îi este mereu alături.

Eliza de la Asia Express 4 a participat în anul 2016 la X Factor, tot atunci când public felul în care a fost cerută în căsătorie. Aceasta a mărturisit în fața juraților și a publicului că totul s-a întâmplat pe o plajă în Grecia, când era extrem de nervoasă, iar în prima fază a refuzat, dar apoi nu a avut de ales și a acceptat propunerea.

Cine sunt concurenții Asia Express 4

În competiția Asia Express de la Antena 1 s-au mai înscris concurenții:Connect-R și Shift,Mihai și Elwira Petre ex-vedete PRO TV, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Alexandra Ungureanu și mama ei, Cuza și Emy, de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter