Scandal după moartea lui Gabi Luncă. Ce propunere a primit familia artistei

Publicat pe

E scandal după moartea artistei de muzică lăutărească Gabi Luncă! Fiica cea mare a cântăreței s-a arătat revoltată din cauza unei propuneri care i s-a făcut la scurt timp după înmormântarea mamei sale. Rebeca Onoriu a refuzat categoric să de curs „ofertei'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabi Luncă a murit la începutul lunii aprilie, în spital, unde se afla internată la Terapie Intensivă de trei săptămâni, bolnavă de COVID-19. La câteva zile de la înmormântarea artistei de muzică populară, familia nu are parte de liniște.

Scandal după moartea lui Gabi Luncă. Ce propunere a primit familia artisteiScandal după moartea lui Gabi Luncă. Ce propunere a primit familia artistei

Fiica lui Gabi Luncă: „Nu vreau ca aceste piese să fie interpretate de altcineva'

Familia artistei a fost contactată de mai mulți artiști din România pentru a putea cânta piesele marii artiste. Rebeca Onoriu, fiica artistei a subliniat că nu are de gând să cedeze drepturile de autor ale mamei sale altor artiști din România, care și-ar dori să înregistreze piesele care au consacrat-o pe care suparnumită Regina Muzicii Lăutărești.

'Am fost contactată de mai multe persoane cu dorința de a realiza propriile interpretari ale cântecelor mamei mele. Sunt ale noastre și reprezintă marele tezaur moștenit de la părinții noștri. Nu doar ca este prematur să discut acest aspect cu cineva, dar eu, momentan, nu doresc ca aceste piese de tezaur, cantecele parinților mei, să fie interpretate de altcineva, mai cu seama înregistrate!', a declarat Rebaca Onoriu pentru Spynews.ro.

Citește și: Momente grele pentru fiicele lui Gabi Luncă, după moartea artistei:”Ieri am sunat-o din greșeală”

Citește și: De ce nu a fost fiul lui Gabi Luncă la înmormântarea mamei:„A plâns non-stop…'

Citește și: Lavinia Pârva a semnat contractul cu PRO TV.La ce emisiune va putea fi văzută

Citește și: Olimpia Melinte a născut o fetiță!Actrița e mamă pentru a doua oară

Festival în memoriam Gabi Luncă

Familia cântăreței încă nu poate asimila pierderea enormă pe care au suferit-o, iar copiii artistei încă deplâng moartea mamei lor. Cu toate că încă este prematur, la nici o lună de la decesul lui Gabi Luncă, fiica artistei susține că în viitor ar urma să se organizeze un festival în memoria ei, dar și a tatălui lor, Ion Onoriu.

'Poate peste un timp, de acord cu familia mea, vom organiza un festival în memoriam Gabi Luncă și Ion Onoriu. Docamdată, însa, este prematur să discut acest aspect. Îi rog pe toți să îmi respecte durerea și apoi dorintț … nu vindem nimic, nu cedam drepturi de autor!!! Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru reala empatie pe care am simțit-o în această perioada, din partea dumneavoastră', a transmis Rebeca Onoriu, pentru sursa citată.

Fiicele lui Gabi Luncă suferă după moartea mamei lor

Fiicele lui Gabi Luncă, Rebeca, Sara și Estera Onoriu, încă suferă cumplit după moartea mamei lor și merg zilnic la mormântul mamei lor, după cum cere credința penticostală, la care a aderat familia, însă mărturisesc că suferința pierderii celei care le-a dat viață este încă foarte mare.

„Mergem zilnic la mormânt s-o plângem pe mama. Așa se face la noi, la penticostali. Mama de aceea și-a dorit să fie înmormântată aici la Dămăroaia, să fie aproape de casa noastră. Să ne fie ușor să mergem zilnic la ea, pe jos. Nu mă pot împăca cu gândul că ea nu mai e. Ieri am sunat-o din greșeală la telefon!', a spus Rebeca Onoriu, la scurt timp după ce și-a îngropat mama.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter