Momente grele pentru fiicele lui Gabi Luncă, după moartea artistei: "Ieri am sunat-o din greșeală"

Publicat pe

Deși faimoasa artistă de muzică lăutărească a fost înmormântată săptămâna trecută, fiicele lui Gabi Luncă încă nu se pot obișnui cu teribilul gând. Rebeca, Sara și Estera merg zilnic la mormântul mamei lor…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiicele lui Gabi Luncă însă suferă cumplit după moartea mamei lor… Artista de muzică lăutărească a fost condusă pe ultimul drum, marțea trecută, de către familie și apropiați, în cadrul unei ceremonii care a durat mai bine de o oră și jumătate. Din nefericire, marea artistă a pierdut lupta cu teribilul coronavirus, iar înmormântarea sa nu s-a petrecut chiar cum și-ar fi dorit familia. Cu toate acestea, cele trei fiice ale artistei au reușit să onoreze memoria mamei lor, chiar și în condițiile dictate de coronavirus.

Momente grele pentru fiicele lui Gabi Luncă, după moartea artistei: "Ieri am sunat-o din greșeală"Momente grele pentru fiicele lui Gabi Luncă, după moartea artistei: "Ieri am sunat-o din greșeală"

Fiicele lui Gabi Luncă: „Mergem zilnic la mormânt”

Gabi Luncă a fost înmormântată la Cimitirul din Dămăroaia, marea dorință a artistei fiind să-și doarmă somnul de veci alături de soțul ei Ion Onoriu. Drept urmare, tot acolo au fost înhumate resturile pământești ale artistului, iar acum cei doi soți sunt din nou împreună, în nemurire. Fiicele lui Gabi Luncă – Rebeca, Sara și Estera Onoriu – merg zilnic la mormântul mamei lor, după cum cere credința penticostală, la care a aderat familia, însă mărturisesc că suferința pierderii celei care le-a dat viață este încă foarte mare.

„Mergem zilnic la mormânt s-o plângem pe mama. Așa se face la noi, la penticostali. Mama de aceea și-a dorit să fie înmormântată aici la Dămăroaia, să fie aproape de casa noastră. Să ne fie ușor să mergem zilnic la ea, pe jos. Nu mă pot împăca cu gândul că ea nu mai e. Ieri am sunat-o din greșeală la telefon!”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Înmormântare cu covor roșu și 50 de porumbei

Dacă nu ar fi fost pandemie, cu siguranță Gabi Luncă ar fi avut parte de o înmormântare cu și mai mult fast, însă, fiicele sale au reușit totuși să își comemoreze mama cum se cuvine. Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum de către familie și apropiați, în cadrul unei ceremonii care a durat mai bine de o oră și jumătate. La căpătâiul artistei s-au cântat melodii de jale, iar pe drum s-au efectuat mai câteva opriri importante. Una dintre acestea a avut loc în fața casei sale, iar cealaltă la sediul Televiziunii Publice, unde s-a depus și un portret al artistei.

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: „Știu exact ce li se pare nedrept”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, trece prin clipe grele: „Nu am o familie căreia să-i pese'

Citește și: Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor. Primele imagini și declarații:„Regret că am plecat’

Citește și: Mellina, eliminată de la Survivor România:’Tremur efectiv’

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată:„Am plâns împreună minute în șir’/ EXCLUSIV

Rudele și fanii au depus peste 75 de coroane la cimitir. Un covor roșu de 30 de metri a fost așternut la cimitir, pe care au pășit nu doar cei care au cărat sicriul și care au fost echipați corespunzător, ci și cei care au venit la înmormântare.

Momentul în care sciriul a fost coborât în groapă a fost cu totul special: 50 de porumbei au fost eliberați către cer, însă unul singur a ales să zboare lângă sicriul cântăreței de muzică lăutărească.

Unicul său fiu a lipsit de la înmormântare

Din păcate, unicul fiu al regretatei artiste, Emanuel Onoriu, nu a putut fi prezent la înmormântarea celei care i-a dat viață, alături de mama lor pe ultimul drum fiind doar cele trei fiice ale lui Gabi Luncă. Rebeca Onoriu, fiica cea mică a artistei, a dezvăluit pentru click.ro care a fost motivul pentru care fratele ei nu a participat la înmormântarea mamei sale.

Fratele meu este infectat cu COVID. Toată familia lui are, soţia şi cei doi copii. El nu a putut nici la spital la mama să meargă. Suferă ca un câine că nu a putut veni la înmormântare. Dar noi nu puteam risca, în condiţiile în care toată familia lui este pozitivă. A fost atâta lume la înmormântare, nu puteam să punem oamenii în pericol’, a spus Rebeca Onoriu pentru sursa citată anterior.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter