Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor. Primele imagini și declarații: „Regret că am plecat”

Publicat pe

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România, iar acum Faimoasa s-a întors în România din Republica Dominicană. Fosta gimnastă a fost așteptată la aeroport de către prietenii ei și a fost primită cu flori și aplauze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Faptul că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România după ce a fost votată de Jador a șocat pe toată lumea. Ea însăși nu se aștepta să fie nevoită să părăsească Republica Dominicană atât de curând. Fanii acesteia au vrut-o înapoi în competiție, așa că au făcut chiar o petiție pentru ca Ana Porgras să se întoarcă la Survivor România.

Însă, Faimoasa tocmai ce a revenit pe meleaguri românești și a fost întâmpinată la aeroport de către prietenii ei.

„E ceva incredibil! N-aveți cum să vă imaginați până nu te duci acolo și trăiești. Chiar dacă a fost super greu, din a doua zi mie mi-a fost dor, mi-a fost dor de joc.

În primele două săptămâni am zis că n-o să rezist. După aceea nu mi-am mai dorit să plec', a declarat Ana Porgras, după ce s-a întors în România.

Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor. Primele imagini și declarații: „Regret că am plecat'Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor. Primele imagini și declarații: „Regret că am plecat'

Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor

Ana Porgras a fost șocată în momentul în care a văzut cât de mulți oameni o susțin și cât de mulți vor ca ea să se întoarcă în competiția Survivor România. Fosta gimnastă a spus că a plecat campioană din România și s-a întors campioană.

Am plecat campioană, m-am întors campioana pe care o știe lumea. Nu mă așteptam la impactul ăsta. Eu când eram acolo, în junglă, n-aveam de unde să știu ce se întâmplă în țară. Sunt absolut șocată( n. red. de impactul eliminării ei). E incredibil, numai lucrul ăsta demonstrează ce înseamnă Survivor în România. Sunt un pic sălbatică pentru că două luni să n-ai acces, în momentul în care ieși te lovesc toate informațiile astea', a declarat Ana Porgras, proaspăt întoarsă în țară de la Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Mellina, eliminată de la Survivor România:'Tremur efectiv'

Citește și: Cu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică:”Mă simțeam inutilă”/ INTERVIU

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Jador și Cătălin Moroșanu:„Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi'

Citește și: Drama Irinei Ceban de la Survivor. A fost agresată de iubitul milionar:„Mi-a fost teamă'

Ana Porgras regretă că a părăsit Survivor

Ana Porgras regretă foarte mult că a fost eliminată de la Survivor România și spune că își dorea să ajungă până în final. De asemenea, aceasta a declarat că nu este supărată pe Jador pentru că a nominalizat-o

„M-am adaptat destul de greu. În primele două săptămâni mă gândeam că vreau să plec acasă, că eu nu pot aici. Ușor, ușor m-am obișnuit, m-am adaptat, am intrat în fenomenul Survivor. Nu mai simțeam foame atât de tare. Regret enorm că am plecat. Îmi doream să rămân până în finală. Dacă așa a fost să fie și s-a întâmplat, eu nu mai am ce să schimb. Le mulțumesc oamenilor de acasă că au încercat să schimbe ceva. Trebuie să învățăm că ăsta e un concurs. Nu am fost supărată că am fost nominalizată de Jador, nu aveam de ce', a adăugat Ana Porgras.

Ana Porgras îl vrea câștigător pe Zanni

Între Zanni și Ana Porgras s-a format o legătură. În momentul în care fosta gimnastă a părăsit competiția Survivor, Zanni a izbucnit în lacrimi. Faimoasa îl vede câștigător pe Zanni și îl așteaptă acasă cu trofeul.

Asta e întrebare capcană. Normal că pe Zanni. Trebuie să fie câștigător. O să-l aștept aici și dacă nu vine cu trofeul, mare bătaie ce o să își ia. El merită din toate punctele de vedere, și social și sportiv. El e omul care dacă are ceva să îți spună, el va veni în fața ta și îți va spune', a mai spus Ana Porgras.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter