Lavinia Pârva a semnat contractul cu PRO TV. La ce emisiune va putea fi văzută

Publicat pe

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, s-a angajat în televiziune. Artista a semnat contractul cu PRO TV și a spus la ce emisiune va putea fi urmărită, o dată pe săptămână. Vedeta va avea o rubrică specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pârva este soție și mamă, iar o vreme a stat departe de lumina reflectoarelor. Acum, vedeta a semnat contractul cu PRO TV și a anunțat că va apărea la Vorbește Lumea. Partenera lui Ștefan Bănică urmează să aibă o rubrică de parenting.

Lavinia Pârva a semnat contractul cu PRO TV. La ce emisiune va putea fi văzutăLavinia Pârva a semnat contractul cu PRO TV. La ce emisiune va putea fi văzută

Lavinia Pârva se alătură echipei PRO TV, la „Vorbește Lumea'

„Vorbește Lumea' este în prezent de către Lora, care îi ține locul Adelei Popescu pe perioada sarcinii și a concediului de maternitate, și Cove. În cadrul emisiunii există mai multe rubrici, prezentate de vedete. Astfel, Cristina Cioran, însărcinată pentru prima oară, se ocupă miercurea de rubrica Revista Presei, Anna Lesko gătește în fiecare marți și joi, iar Francisca este de rubrica Meteo.

Acum, Lavinia Pârva se alătură echipei de la PRO TV cu o rubrică utilă pentru părinți. Aceasta va fi o dată pe săptămână, cel mai probabil joia și va dezbate subiecte de interes pentru mămici. Nu totul se va petrece în studio, ci și în diverse locații, specifice temelor care vor fi puse în discuție.

Citește și: Ștefan Bănică a răbufnit în mediul online, după ce Lavinia Pârva a fost făcută „pițipoancă”: „Marș afară”

Citește și: Ștefan Bănică vorbește în premieră despre viața de familie:”Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru”. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei după divorț:'Suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți'

Citește și: Olimpia Melinte a născut o fetiță!Actrița e mamă pentru a doua oară

Lavinia Pârva: „Un proiect care mi se potrivește'

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă.

Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mamă ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii', a declarat Lavinia Pârva pentru Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter