Olimpia Melinte a născut o fetiță! Actrița e mamă pentru a doua oară

Publicat pe

Olimpia Melinte a născut o fetiță perfect sănătoasă. Actrița din Vlad a devenit mamă pentru a doua oară. Mai are încă un băiețel și este în culmea fericirii că tabloul de familie s-a întregit și cu o fetiță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Olimpia Melinte a postat miercuri dimineață pe rețelele de socializare ultima fotografie cu ea însărcinată în nouă luni. Extrem de emoționată, actrița din Vlad a anunțat că urmează să devină curând mămică, după ce contracțiile au început cu o seară înainte!

Olimpia Melinte a născut o fetiță! Actrița e mamă pentru a doua oarăOlimpia Melinte a născut o fetiță! Actrița e mamă pentru a doua oară

Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire. De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii!', a transmis ea pe Instagram.

Olimpia Melinte a născut o fetiță

Olimpia Melinte a născut o fetiță perfect sănătoasă și este în al nouălea cer, după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

„O iubesc până la lună și înapoi', a scris actrița din Vlad în dreptul unei fotografii în care își ține fetița de mânuță.

„La 4 și 27 de minute s-a născut Ingrid și este absolut perfectă. A fost ușor, a fost o naștere foarte simplă, iar eu mă simt foarte foarte bine. Am pus-o la sân încă din primele minute. La mine prima sarcină a fost foarte complicată, însă acum a fost totul simplu, natural și frumos', a spus Olimpia Melinte în exclusivitate pentru VIVA.

Olimpia Melinte, despre sarcină: „Unul dintre cele mai frumoase daruri'

Olimpia Melinte a anunțat în exclusivitate pentru VIVA! că este însărcinată a doua oară.

„Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu  toate  întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat.

A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea. Dar acest bebeluș, care crește acum în mine,  mi-a  adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine', ne-a spus ea în luna noiembrie a anului trecut.

Citește și: Claudia Neghină a născut!Primele imagini cu fetița

Citește și: Olimpia Melinte recunoaște că soțul îi este și cel mai dur critic:”Accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă”/ EXCLUSIV

Citește și: Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:”Am crescut unul alături de celălalt”/ INTERVIU

Citește și: Cum și-a cunoscut Stela Bizdu soțul și cum au depășit greutățile în relație:„Am pierdut o sarcină cu puțin înainte de…'/ EXCLUSIV

Olimpia Melinte: „Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap'

În primele trei luni, Olimpia Melinte s-a confruntat cu grețuri, lipsa poftei de mâncare, sensibilitate la mirosuri.

„Uf! A fost foarte greu. Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă! Au fost grețuri, imposibilitatea de a mânca și o sensibilitate foarte mare la orice fel de miros, așa că singurul loc în care mă simțeam bine era afară, la aer curat. Doar că, ironia sorții, acolo nu eram în siguranță. Dar acum deja mă simt mult mai bine și mă pot bucura de mica mea minune', ne-a spus Olimpia Melinte.

Olimpia Melinte are o fetiță

Olimpia Melinte a anunțat sexul bebelușului și s-a arătat extrem de entuziasmată că va fi fetiță, dat fiind că mai are un băiețel.

„E fetiță! Mi-a fost frică să o spun cu glas tare atunci când toată lumea mă întreba ce mi-aș dori să fie, băiat sau fată?’Dar adevărul e că visam la o fetiță! Și acum știind că inima ei bate odată cu a mea îmi vine să plâng, să râd, să sar în sus de fericire și tot ce pot să-i promit este că va fi cea mai iubită dintre pământence!’, a anunțat Olimpia Melinte pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter