Claudia Neghină a născut! Primele imagini cu fetița

Publicat pe

Claudia Neghină a născut. Modelul și intructorul de fitness a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și deja a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu micuța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Neghină a devenit mamă pentru prima oară. A născut o fetiță perfect sănătoasă și este în culmea fericirii.

Claudia Neghină a născut o fetiță

Claudia Neghină a anunțat că este cea mai frumoasă zi din viața sa, după ce în această dimineață a născut.

„Cea mai frumoasă zi din viața mea: astăzi, la 8:00, a venit pe lume prințesa mea, Sofia! Nu există cuvinte să descriu ceea ce simt, efectiv nu m-aș dezlipi de ea…și sentimentul este reciproc! Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele gânduri, suntem bine și sănătoase amândouă', a anunțat ea pe rețelele de socializare.

Claudia Neghină a născut! Primele imagini cu fetițaClaudia Neghină a născut! Primele imagini cu fetița

Claudia Neghină a anunțat că este însărcinată în direct, la Vorbește Lumea, pe când era însărcinată în șase luni. Vedeta a de atunci dezvăluit și că urmează să aibă o fetiță.

Modelul a făcut anunțul chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani. A vrut să se asigure că totul este în regulă cu sarcina și a considerat că ziua ei de naștere este un prilej ideal pentru a face anunțul.

Citește și: Cine este Claudia Neghină.Lucrează ca model de la 17 ani

Citește și: Claudia Neghină este însărcinată prima oară!Ce sex are bebelușul

Citește și: Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului:'Numele este unul scurt'

Citește și: Marian Drăgulescu, adevărul despre bătăile cu fosta soție, Larisa, după 13 ani:„Nu sunt mândru!'

Cum a aflat Claudia Neghină că este însărcinată

Claudia Neghină a povestit în detaliu e cum a aflat că este însărcinată. Inițial, a pus simptomele care ar fi indicat o sarcină pe seama problemelor hormonale. Totuși, a observat că în ciuda faptului că făcea mult sport, pătrățelele începuseră să se acopere.

Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele', a mai spus Claudia Neghină, însărcinată în șase luni.

În timpul unei ședințe foto, însă, o prietenă i-a atras atenția că ar putea fi însărcinată și că nu ar fi vorba despre o simplă balonare. La două zile de la discuție, Claudia Neghină a fost la control și i s-a confirmat că este însărcinată.

„Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o certitudine, am avut nevoia de o schimbare. Am cerut universului să mi se întâmple ceva, dar nu am avut nicio pretenție. (…) De multe ori, viața cumva îți trimite ce ai nevoie când ai nevoie. (…) Mama s-a bucurat foarte mult. Tata a murit la sfârșitul anului trecut. (…)', a mai povestit vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter