Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului: ”Numele este unul scurt”

Publicat pe

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului, în direct, la Vorbește lumea. Vedeta este însărcinată cel de-al doilea trimestru și a dezvăluit dacă va avea fetiță sau băiețel. Mai mult, a spus și lista de nume din care va alege.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mulți au fost curioși să afle ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece Cristina Cioran. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, pentru că viitoarea mămică a fost invitată astăzi în platoul de la Vorbește lumea, emisiunea prezentată de Cove și Lora la PRO TV, unde a făcut marele anunț.

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului: 'Numele este unul scurt'Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului: 'Numele este unul scurt'

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Cristina Cioran va avea o fetiță. Vedeta este foarte emoționată, dar și plină de fericire. Viitoarea mămică așteaptă cu mare nerăbdare să-și cunoască copilul și să-l țină la piept.

„E fetiță! Abia aștept! Voi avea o fetiță pe care abia o aștept. Avem o listă cu nume. Nu contează cu ce literă începe, doar să fie scurt. Să se termine în a sau e. Nu vreau să se prescurteze. Ana, Maria sunt nume foarte frumoase. Ema e un nume foarte frumos care e pe lista noastră scurtă', a declarat Cristina Cioran la Vorbește lumea.

Citește și: Cristina Cioran, despre problemele legate de sarcină. „Grețuri, rău de mișcare, am indicații de…'

Citește și: Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani: „Mi-a fost teamă să nu pierd sarcina, riscurile erau mari!”

Citește și: Cum și-a cunoscut Stela Bizdu soțul și cum au depășit greutățile în relație: „Am pierdut o sarcină cu puțin înainte de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele imagini împreună la 3 luni de la divorț. „Vine, stă cu Isa, nimic de reproșat'

Cristina Cioran s-a temut să nu piardă sarcina

Când a aflat că este însărcinată, Cristina Cioran a simțit o bucurie pe care nu a mai simțit-o niciodată. Vedeta s-a temut să nu piardă sarcina și își dorea ca totul să fie bine cu bebelușul pe care îl poartă în pântece.

'Sunt foarte nerăbădătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierd prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare.', a declarat vedeta.

Cristina Cioran a rămas însărcinată la 43 de ani și și-a dorit extrem de mult să aibă un copil. Actrița a stat cu teamă ca totul să fie în regulă. Cristina Cioran a anunțat sexul bebelușului, în direct, la televizor.

'Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică.

Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele', a spus Cristina Cioran în ziua în care a anunțat sarcina.

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter