Cristina Cioran, despre problemele legate de sarcină. „Grețuri, rău de mișcare, am indicații de...”

Publicat pe

Cristina Cioran și iubitul ei trec prin clipe unice în așteparea primului lor copil. Vedeta este însărcinată la aproape 44 de ani și este cât se poate de fericită. Totuși, Cristina se confruntă deja cu mici probleme legate de sarcină, dar nimic nu-i poate umbri bucuria și trece parcă cu zâmbetul pe buze peste orice obstacol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran radiază de fericire. Marea ei dorință s-a îndeplinit și, în câteva luni, va deveni mămică. Ea și iubitul ei, cu care este împreună de 7 luni, sunt în culmea fericirii. Cei doi au încercat de trei ori să aibă un copil, dar uite că a patra oară a fost cu noroc.

Cristina Cioran, despre problemele legate de sarcină. „Grețuri, rău de mișcare, am indicații de...'Cristina Cioran, despre problemele legate de sarcină. „Grețuri, rău de mișcare, am indicații de...'

Cristina Cioran a mărturisit la Xtra Night Show că relația dintre ea și iubitul ei evoluează foarte bine. În ceea ce privește sarcina, vedeta spune că se confruntă cu mici probleme, dar niciun obstacol nu e prea greu de trecut atât timp cât vede cum visul ei se îndeplinește. Ba chiar, Cristina Cioran a declarat că se vedea mamă a 2-3 copii, dar „măcar unul să fie'.

Ne doream foarte mult dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în trei luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație', a declarat Cristina Cioran, pentru Xtra Night Show.

Citește și: Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani:”Mi-a fost teamă să nu pierd sarcina, riscurile erau mari!”

Citește și: Cristina Cioran, prima poză cu burtica de gravidă:„Nu vreau să nasc natural'

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman:„A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa'

Citește și: Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor:„Nu îmi este teamă de el'

Cristina Cioran își dorește să se căsătorească

În ceea ce privește nunta, Cristina Cioran a dezbătut și acest subiect la Xtra Night Show. Aceasta a mărturisit că vorbește despre căsătorie cu iubitul său și că planuri pentru acest pas important din viața lor există. De asemenea, vedeta a spus că nu vor să se grăbească, mai ales că bebelușulCristina Cioran, despre problemele legate de sarcină. Ce pofte ciudate are urmează să vină pe lume.

O altă problemă ar fi reprezentată de faptul că vedeta și-a pierdut certificatul de naștere.

„S-a pus problema de căsătorie încă din prima săpătâmână de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere', a mai explicat vedeta, la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter