Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor: „Nu îmi este teamă de el”

Publicat pe

Sindy nu are cea mai bună părere despre Sorin Pușcașu la Survivor România. Aceasta se simte în stare să-i țină piept colegului ei de echipă și spune că nu îi este frică de el. În ediția de joi, 1 aprilie, un nou scandal va izbucni între cei doi Războinici din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Se încing spiritele între Sindy și Sorin Pușcașu de la Survivor România. Războinica îl consideră pe colegul ei de echipă ca fiind slab pe traseu.

Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu.  Dacă ar fi să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre băieți, n-are șanse, n-are cum… n-are timp… Chiar dacă e bun pe final n-are timp să ajungă, pentru că n-ai cum.

Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor: „Nu îmi este teamă de el'Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor: „Nu îmi este teamă de el'

Dacă câștigă, el câștigă din noroc pentru că celălalt s-a întâmplat să nu se priceapă. Ăsta e din punctul meu de vedere.   Sorin are noroc. Nu sunt eu rea. Sunt realistă. Mă uit la om și văd că, uneori, chiar merge greu.  Uneori mă supăr eu când văd că noi, cei care mergem rapid, avem foarte mari șanse să ne accidentăm să ne rupem ceva pentru că vrem să dăm totul acolo, pe traseu, ca să câștigăm', a declarat Sindy in urma cu o săptămână.

Citește și: Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor:”Nu poți să faci mișto de ea!”

Citește și: Sindy o atacă pe Mellina, la Survivor:”Invidie, gelozie și teamă să nu fie alta mai bună”

Citește și: Alexandra Stan e bisexuală și a făcut sex în trei:„Iubesc și bărbații și femeile'

Citește și: Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să fie împreună cu Bianca Comănici:„Îmi doresc să am așa o noră'

Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor

Un nou schimb de replici dur urmează să aibă parte între Sindy și Sorin la Survivor România, în ediția de joi, 1 aprilie. Sindy spune că l-a auzit pe Sorin în timp ce vorbea în șoaptă cu Marius.  

L-am auzit (n.r. pe Sorin) că vorbea mai încet cu Marius. El comentează pe toată lumea, dar ce contează? Pe mine nu mă interesează, că mie nu îmi este teamă de el', a spus Sindy la Survivor România.

În ceea ce-l privește pe Sorin, acesta a încercat să lămurească situația.

Nu știu cum și ce ai înțele tu din discuție, dar ai venit și m-ai acuzat de niște chestii total aiurea', i-a spus Sorin lui Sindy.

Sindy spune că nu-i e teamă de Sorin la Survivor

În ediția de vineri a Survivor România, în timpul Consiliului de Eliminare, Sorin a nominalizat-o pe Sindy.

Este ceva naiv, nu negativ, dar acel haos nu il poate controla, iar acea persoana este Sindy…', a spus Sorin Pușcașu despre Sindy.

Sindy a spus că se aștepta să fie nominalizată de către colegul ei.

„Da, ma asteptam.

 Nu sunt surprinsa. Asta e, ramane la alegerea publicului. Nu simt nimic, sunt relaxata, nu am nicio problemea…”, a spus Sindy.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter