Alexandra Stan e bisexuală și a făcut sex în trei: "Iubesc și bărbații și femeile”

Publicat pe

Alexandra Stan a fost invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a făcut dezvăluiri inedite despre ea. Artista a fost cât se poate de deschisă și a mărturisit că este bisexuală și că a întreținut relații intime în grup.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan este una dintre cele mai non-conformiste vedete de la noi. Aceasta a făcut dezvăluiri inedite despre propria persoană în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Una dintre cele mai șocante afirmații a venit în urma unei întrebări mai îndrăznețe din partea gazdei emisiunii: „Ești bisexuală?'.

Alexandra Stan e bisexuală și a făcut sex în trei: "Iubesc și bărbații și femeile'Alexandra Stan e bisexuală și a făcut sex în trei: "Iubesc și bărbații și femeile'

Alexandra Stan nu a stat foarte mult pe gânduri și a ales să răspundă cât mai sincer și a admins că este, în unele momente, și bisexuală.

Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile', a mărturisit Alexandra Stan în platoul emisiunii de la Kanal D.

Citește și: Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei.„Suntem doar prieteni'. Cu ce milionar celebru a ieșit în oraș

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:”Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale”/ EXCLUSIV

Citește și: În ce stare se află Ion Dichiseanu, internat la ATI de la începutul anului.„E o minune că trăiește'

Citește și: Andreea Mantea despre iubitul ei, după 5 ani de relație:„Iubesc și mă simt iubită la fel de intens!'

Alexandra Stan: „Mi-a plăcut să experimentez'

Alexandra Stan a continuat prin a spune că a întreșinut relații intime în grup (ea, un bărbat și încă o femeie), însă, în prezent, nu mai simte nevoia să mai aibă alte experiențe de acest fel. Ba mai mult, artista a dezvăluit că nu a mai întreținut relații sexuale cu cineva dinainte să plece la Survivor România.

„Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.

Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură.

Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…', a mai spus Alexandra Stan la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter