În ce stare se află Ion Dichiseanu, internat la ATI de la începutul anului. "E o minune că trăiește"

Publicat pe

Ion Dichiseanu este internat la Spitalul Floreasca încă de la începutul anului. Actorul nu suferă de coronavirus, dar a contractat o bacterie extrem de periculoasă. fiica actorului a dat ultimele detalii despre starea acestuia de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ion Dichiseanu (87) se află în spital încă din luna decembrie a anului trecut. Din păcate, marele actor a contractat o contractat o bacterie foarte periculoasă, în timpul unei analize făcute la o clinică privată. De atunci acesta se luptă pentru viața lui.

În ce stare se află Ion Dichiseanu, internat la ATI de la începutul anului. "E o minune că trăiește"În ce stare se află Ion Dichiseanu, internat la ATI de la începutul anului. "E o minune că trăiește"

Care este starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

De trei luni de zile, medicii se luptă să-i salveze viața lui Ion dichiseanu, care, din cauza unei bacterii care i-a provocat o pneumonie bilaterală, a fost la un pas de moarte. Fiica marelui actor a dat detalii despre starea acestuia de sănătate.

'Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repde acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simpotme care i-au dat de bănuit.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul: „Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Marius Manole, în pandemie: „În sală 10 persoane, dar acasă vreo 9 – 10 mii de oameni”/ INTERVIU

Citește și: Andreea Mantea despre iubitul ei, după 5 ani de relație: „Iubesc și mă simt iubită la fel de intens!”

Citește și: Rică Răducanu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID: „M-am gândit la moarte. Soția a stat o lună în spital”

A făcut o radiografie și un CT, dar i s-a pus un diagnostic greșit, l-au trimis la bronhoscopie. La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic', a declarat Ioana Dichiseanu la Emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Actorul nu a suferit de coronavirus

În pofida speculațiilor, Ion Dichiseanu nu a suferit de coronavirus, fapt confirmat și de fiica sa, Ioana. Recuperarea sa este însă a fost complicată, cu atât mai mult cu cât marele actor are o vârstă înaintată și a fost și un fumător înrăit.

„Nu a fost o infecție simplă, dar nu fost Covid. El s-a ferit, s-a păzit, purta în permanență mască, evita aglomerația. Chiar îmi spunea că abia asteaptă să se vaccineze. Noi toți ne-am vaccinat. Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el. Cred că e o minune dumnezeiască. Pe el l-a ajutat că nu lua multe medicamente. Organismul lui a răspuns imediat la tratament. Lua doar pastile de tensiune înainte. Ținem legătura prin medici”, a mai spus fiica actorului.

Ioana Dichiseanu a mai menționat că medicii au asigurat-o că îl vor pune pe picioare pe tatăl ei, care speră să ajungă sănătos acasă.

„Îl mulțumesc lui Dumnezeu că vorbim despre tata acum la prezent. Medicii ne-au dat certitudini că el va veni repede acasă. Va avea nevoie de o recuperare”, a mai menționat Ioana Dichiseanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter