Mara Bănică se mărită! Cum arată verighetele

Publicat pe

Veste mare pentru Mara Bănică! Jurnalista este pregătită să facă pasul cel mare și să meargă în fața altarului cu bărbatul iubit. Cuplul deja și-a ales verighetele, iar vedeta a decis să împărtășească veștile bune pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei în plan personal. Vedeta urmează să se căsătorească, iar ea și viitorul soț deja au avansat cu pregătirile.

Mara Bănică se mărită! Cum arată verigheteleMara Bănică se mărită! Cum arată verighetele

Mara Bănică se mărită și deja a ales verighetele

Jurnalista a decis să împărtășească pe rețelele de socializare verighetele pe care cei doi viitori soți și le-au ales. Mara Bănică a postat o fotografie cu bijuteriile și a ales să scrie un mesaj scurt, dar cuprinzător. „Da', a scris ea în dreptul imaginii.

În spatele celor două verighete stă scris și un mesaj emoționant din partea viitorului ei soț.

„Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni, te căsătorești cu mine? Să fim împreună la bine și la greu', a fost mesajul scris de iubitul Marei.

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga:”Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

Citește și: Cine este Mara Bănică.Jurnalista are un trecut tumultuos

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani:„Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, despre problemele legate de sarcină.„Grețuri, rău de mișcare, am indicații de…'

Mara Bănică vrea să fie din nou mamă

Mara Bănică a spus în urmă cu ceva timp că și-ar dori să devină din nou mamă și tot de băiat.

„Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului.  Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori.

Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei.  Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane,de exemplu. 

Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt. Să fie un bărbat copt asta clar.  Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun', povestea Mara.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter