De ce nu a făcut Delia un copil, până acum: "Nu ar trebui să fim aplaudați că ne abținem?"

Publicat pe

La 39 de ani, Delia trăiește sub presiunea apropiaților și nu numai, care o întreabă permanent de ce nu face un copil. Artista a dezvăluit, în sfârșit adevăratul motiv pentru care nu a devenit mamă până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fanii așteaptă de ani de zile deja, de la Delia, vestea cea mare, dar artista nu s-a grăbit până acum să aibă un copil. Acest subiect revine în discuție la orice interviu, dar artista a ezitat să pună punctul pe i. Recent, artista a făcut lumină și a dat în sfârșit cărțile pe față în această privință.

De ce nu a făcut Delia un copil, până acum: "Nu ar trebui să fim aplaudați că ne abținem?"De ce nu a făcut Delia un copil, până acum: "Nu ar trebui să fim aplaudați că ne abținem?"

De ce nu fac Delia și soțul ei un copil

Delia are, aparent, toate datele pentru a fi mamă. Este deja mătușa a doi copii minunați, pe care îi iubește și alături de care își petrece timpul de câte ori are ocazia, însă nu și-a dorit niciodată să își mărească familia. Ea și Răzvan își sunt de ajuns unul altuia și, în plus, artista are și o explicație pertinentă în ceea ce privește decizia de a nu deveni mamă.

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani: „Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, despre problemele legate de sarcină. „Grețuri, rău de mișcare, am indicații de…'

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman:„A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa’

Citește și: Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor:„Nu îmi este teamă de el’

Invitată recent în podcast-ul lui Micutzu, Delia a vorbit fără rețineri despre acest subiect.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată', a declarat Delia.

„Nu îmi doresc așa ceva”

Artista a avut deja ocazia să afle mai multe despre meseria de părinte și tot ce implică ea de la sora ei, Oana, care a devenit mamă de două ori, iar artista este conștientă de responsabilitățile pe care le implică maternitatea. Chiar dacă Delia nu exclude în totalitate posibilitatea de a avea un copil, deocamdată balanța înclină mai mult spre cealaltă parte…

„Doamne, sunt şi grupurile alea de mămici, văd la sor-mea. Sunt nişte discuţii acolo… Clar nu îmi doresc aşa ceva. Eu zic că suntem mulţi, suntem o planetă aglomerată. Ne face rău că suntem mulţi. Nu ar trebui să fim aplaudaţi că ne abţinem?!', a mai spus Delia în podcastul lui Micutzu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter