Gina Pistol, despre viața de mamă: „Primele două săptămâni au fost groaznice”

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley trec prin clipe unice de când au devenit părinții unei fetițe minunate. Chiar dacă experiența este frumoasă și Josephine le luminează zilele părinților ei, asta nu înseamnă că totul e ușor. Gina Pistol a vorbit pe Instagram despre cum se simte în rolul de mămică și despre toate trăirile ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe superbe și sănătoase. Prezentatorea emisiunii Chefi la cuțite s-a confesat pe Instagram, miercuri, și a spus că pentru ea, primele două săptămâni de când a devenit mamă, au fost foarte grele. Vedeta nu înțelegea ce i se întâmplă. Putem spune că era prinsă între agonie și extaz.

Gina Pistol, despre viața de mamă: „Primele două săptămâni au fost groaznice'Gina Pistol, despre viața de mamă: „Primele două săptămâni au fost groaznice'

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă', a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Citește și: Cum arată Gina Pistol la două săptămâni după ce a născut. A slăbit enorm:”Am ajuns la măsura S”

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiesc Smiley și Gina Pistol.A costat 300.000 de euro

Citește și: Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei.„Suntem doar prieteni'. Cu ce milionar celebru a ieșit în oraș

Citește și: De ce nu are pensie Aurel Pădureanu:„Am muncit doar la negru'

Gina Pistol, despre viața de mămică

Gina Pistol a continuat prin a spune că a uitat, în momentul în care a intrat în casă, tot ce citise în cele 9 luni de sarcină, toate sfaturile primite la spital. Vedeta a declarat că este dureros să o audă pe cea mică când plânge fără a știi ce să facă pentru a-i alina durerea.

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Dar asta nu înseamnă că tu, viitore mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Pentru tine poate va fi mai ușor. Eu spun din punctul meu de vedere și cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, dar doar puține vorbesc despre asta. Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic', a mai povestit Gina Pistol.

Smiley o ajută mult pe Gina Pistol

De asemenea, Gina Pistol este foarte recunoscătoare că Smiley o ajută și că și-a luat rolul de tată în serios, așa cum este și normal. Vedeta a mărturisit că artistul se descurcă foarte bine și că reușește să își mențină calmul în situațiile critice.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, cred că mi-o lua mintea grav prin păpușoi', a mai spus Gina Pistol pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter