Soția și mama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor, reacție dură față de Andreea Antonescu: "Adevărul supără"

Publicat pe

După scandalul dintre Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă de la Survivor, soția și mama concurentului au luat atitudine, dându-i replica artistei, care l-a jignit pe fostul fotbalist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Între Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă a izbucnit un scandal la Survivor România. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, care nu au rămas fără ecou. Acum, soția și mama lui Sebastian Chitoșcă au sărit în apărarea sa… Iar asta deoarece artista a firmat că fostul fotbalist are o răutate greu de tolerat, că este misogin și lipsit de coloană vertebrală. Nu în ultimul rând, artista a pus la îndoială și competențele profesionale ale sportivului, despre care susține că nu a auzit…

Soția și mama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor, reacție dură față de Andreea Antonescu: "Adevărul supără"Soția și mama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor, reacție dură față de Andreea Antonescu: "Adevărul supără"

Andreea Antonescu: „Nu-mi plac oamenii răi”

Invitată la Teo Show, Andreea Antonescu a avut un discurs neașteptat la adresa lui Sebastian Chitoșcă, artista jignindu-l pe fotbalist și acuzându-l că este lipsit de coloană vertebrală…

„Din categoria celor care s-au născut talente și au sfârșit speranțe, din categoria purtătorilor de tricouri și nu a fotbaliștilor, din categoria celor de la care publicul avea așteptări, pentru că el făcea sport, din categoria celor care, la final, aducând puncte, repet, fiind sportiv și reacționând că și Răducioiu în 94 la campionatele mondiale, se află domnul Sebastian Chitoșcă. E o persoană cu care, crede-mă, nu mi-aș dori vreodată… eu n-am auzit de el ca și fotbalist. Am câțiva fotbaliști pe care îi cunosc și de renume și care ne-au dus țară la un anuit nivel.. A fost un om cu care n-am avut o chimie, nu-mi plac oamenii răi, nu mi-au plăcut vreodată, nu-i tolerez. El face parte din această categorie. 

Nu am intrat în conflict, în general nu-mi plac oamenii alunecoși, nu-mi plac oamenii neasumati și oamenii fără coloană vertebrală', a declarat Andreea Antonescu, la Teo Show. 

„Mi s-a părut misogin”

De asemenea, Andreea Antonescu a ținut să menționeze că fostul ei coleg de la Faimoși este și misogin, nu doar lipsit de coloană vertebrală…

„Recunosc și îmi asum că mi-am și dorit să răspund în acest fel la adresa lui. La urma urmei, am admirat oamenii de carieră, profesioniști, cei care și-au dat interesul pentru a ajunge la un anumit nivel. Dar niciodată nu mi-au plăcut misoginii, niciodată nu mi-au plăcut persoanele răutăcioase și țin să menționez asta. 

Mi s-a părut misogin de fiecare dată când mă trăgea într-o parte și vorbea urât de Elena. Prietenia mea cu Elena nu s-a născut la Survivor și nu s-a născut în anumite conjuncturi de a descalifică pe unii și pe alții. Între noi e o prietenie sinceră. Când se da într-o femeie, mai ales pe motiv că e una dintre cele care putea să-i ia locul, atunci mă deranjează. Mi se pare normal să fim corecți, mi se pare normal să fim asumați, să fim persoane cu coloana vertebrală', a declarat Andreea Antonescu. 

Citește și: Scandal între Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă de la Survivor: „Nu-mi plac oamenii răi. N-am auzit de el ca fotbalist'

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman: „A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa”

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani:„Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…’/ EXCLUSIV

Citește și: Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor:„Nu îmi este teamă de el’

Soția și mama lui Sebastian Chitoșcă au reacționat

Invitate, la rândul lor, la Teo Show, soția și mama lui Sebastian Chitoșcă au reacționat în fața jignirilor aduse de Andreea Antonescu.

„Este părerea ei. Eu nu am cum să fiu de acord cu ea. Eu nu-l cunosc pe Sebi ca un bărbat misogin. Eu știu că are coloană. Nu are cum să fie sportiv și să nu aibă coloană vertebrală. Are monente în care nu reacționează corect, eu îi știu și calitățile, și defectele, dar sunt momente în care nu sunt de acord să fie misogin, așa cum l-au caracterizat ceilalți colegi, să jignească o femeie. Sebi a fost oaia neagră. Poate are momente în care este prea vocal și adevărul supără, doare ', a spus Daniela Chitoșcă, mama sportivului. 

Și Alexandra, soția lui Sebastian, i-a dat replica artistei.

„Pe mine nu m-a deranjat că a avut o părere negativă la adresa soțului meu, e liberă să creadă ce vrea. Pe mine ceea ce m-a deranjat este că l-a numit rău, dar în schimb și ea a răspuns răutăcios vizavi de cariera lui Sebi. Nu mi se pare normal. În liga 1 sunt 16 echipe cu minim 20 de jucători în fiecare lot. E normal că nu poți să-i cunoști pe toți și asta nu însemna că Sebastian nu a fost un fotbalist bun ca să-l ironizezi și să vorbești așa strict de cariera lui profesională, mai ales că motivele legate de ce s-a lăsat au apărut și în presă', a declarat soția lui Sebastian Chitoșcă, la Teo Show. 

De la ce a pornit scandalul dintre cei doi Faimoși

Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă au ajuns repede la cuțite, la Survivor, după ce sportivul a jignit-o pe artistă.

Ești cea mai îmbârligătoare, ești cea mai falsă, ești cea mai teatrală! Stai ca alea, ca bătrânele alea de 80 de ani și asculți după copaci’, îi transmitea Sebastian Chitoșcă Andreei Antonescu.

Deranjată de afirmațiile colegului ei, artista nu a rămas datoare, iar după ce a părăsit competiția a vorbit pe larg despre relația ei cu Sebastian din cadrul competiției.

„Am descoperit categorii de oameni. Sunt și cei cu care am avut o conexiune bună, cei cu care nu aș vrea să mă mai văd vreodată. Mâine aș ieși la cafea cu Moroșanu, Elena, Jador. Felicitări familiei lui Jador, este foarte corect, are un suflet cât universul. A fost o surpriză foarte plăcută. Zanni a fost la fel foarte surprinzător, a încercat să se schimbe mult, să se perfecționeze. Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar că fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși. Zanni venea tot timpul și îmi spunea că nu vrea să reacționeze în anumite moduri, făcând referire la Elena’, a mai spus Andreea la Teo Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter