Giulia Nahmany, prima reacție după ce a fost jignită de Cătălin Botezatu: "Sunt mirată!"

Publicat pe

Giulia Nahmany a reacționat după ce Cătălin Botezatu a jignit-o, la Teo Show, designerul neoprindu-se doar la a-i critica ținuta… Iată cum a comentat actrița cuvintele dure ale lui Botezatu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Un nou scandal se prefigura la orizont după ce Giulia Nahmany a fost criticată dur de Cătălin Botezatu, într-o emisiune TV, unde este invitat să comenteze ținutele vedetelor. Designerul nu a avut nimic bunde spus despre actriță și, mai mult, i-a criticat nu doar ținuta, ci și caracterul.

Giulia Nahmany a fost extrem de reținută în declarații și nu i-a dat replica pe același ton designerului.

Giulia Nahmany, prima reacție după ce a fost jignită de Cătălin Botezatu: "Sunt mirată!"Giulia Nahmany, prima reacție după ce a fost jignită de Cătălin Botezatu: "Sunt mirată!"

„Aceste cuvinte nu mă reprezintă”

Recent, Cătălin Botezatu a avut o ieșire neașteptată, la Teo Show, unde, invitat să comenteze ținutele vedetelor, a ținut o adevărată diatribă la adresa Giuliei Nahmani, fiind extrem de vehement împotriva ei. Designerul a afirmat că actița esta mare, grasă și, mai mult, că nu a suportat-o niciodată.

Giulia Nahmany i-a dat replica designerului, însă pe un cu totul alt ton, dovadă că actrița nu dorește să intre cu el în polemică.

„Eu cred că aceste cuvinte nu mă reprezintă și sincer sunt mirată de Cătălin că ar folosi aceste asemenea expresii să mă reprezinte pe mine. Evident că nu fiecare fotografie ne avantajează, iar eu am ales să nu editez fotografiile pe care le expun pe canalele mele de socializare, deși aș putea să folosesc metode și aplicații. Știu că sunt mai multe persoane care le folosesc, dar eu am ales să nu, pentru că încerc să fiu cât se poate de autentică', a mărturisit Giulia Nahmany pentru Antena Stars.

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani: „Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a cunoscut Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, pe soțul ei: „Am avut o poveste de amor după care i-am dat papucii”

Citește și: Soția și mama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor, reacție dură față de Andreea Antonescu: „Adevărul supără”

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman: „A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa'

Mai mult, Giulia Nahmany s-a arătat surprinsă de ieșirea lui Cătălin Botezatu și susține că ține foarte mult la el…

„Ceea ce mă surprinde la partea cu Cătălin este că îl cunosc de foarte mult timp, știe ce înseamnă și a fost în preajma femeilor și aș fi așteptat de la el mai multă înțelegere pentru că noi, femeile, trecem prin multe faze ale vieții. Eu nu am spus că a fi vegan este egal cu a fi slab, este o înțelegere complet greșită. Eu țin foarte mult la Cătălin și nu doresc să îmi schimb părerea despre el. Dacă el a ales să vorbească așa de mine, e alegerea lui!', a mai spus actrița.

„Cât de sclifosită era!”

Cătălin Botezatu a comentat recent, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, printre altele și ținuta purtată de Giulia Nahmany, însă designerul nu s-a exprimat tocmai elegant cu privire la actriță, care, din câte a recunoscut, nu face parte dintre preferatele sale, ba chiar dimpotrivă.

Actrița a devenit cunoscută publicului larg în momentul în care a participat la Ferma, unde nu s-a numărat printre preferații publicului. Ieșirile ei i-au deranjat atât pe colegii de competiție, cât și pe telespectatori, după ce Giulia s-a arătat deranjată de faptul că nu putea să-și țină regimul alimentar și nici să practice tipul de sport cu care era obișnuită.

Toate acestea nu i-au scăpat nici designerului, care, fiind nevoit să îi comenteze ținute în emisiunea de la Kanal D, și-a expus opinia fără niciun fel de reținere. Așadar, Cătălin Botezatu nu a comentat doar ținuta ei – jeanși și o bluză simplă – ci și comportamentul actriței de la Ferma.

„Giulia… aaa cât de sclifosită era (n.red. reality show-ul Ferma)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce, dragă… E mare, e grasă, e imensă!’, a declarat Cătălin Botezatu la „Teo Show’ de la Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter