Cum l-a cunoscut Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, pe soțul ei: "Am avut o poveste de amor după care i-am dat papucii"

Publicat pe

Actrița Mirela Oprișor, cea care îi dă viață îndrăgitei Aspirina din Las Fierbinți, trăiește o poveste ca-n filme în viața reală. De 10 ani, actrița este căsătorită cu actorul și scenaristul aceluiași serial, Mimi Brănescu și recent a povestit cum și-a cunoscut partenerul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mirela (47 ani) și Mimi (46 ani) s-au întâlnit când amândoi au dat examen la teatru, iar ea a trebuit, la cererea profesorilor din comisie, să-și aleagă un coleg căruia să-i spună o poezie. Și l-a ales pe tânărul viitor student Mimi Brănescu.

Cum l-a cunoscut Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, pe soțul ei: "Am avut o poveste de amor după care i-am dat papucii"Cum l-a cunoscut Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, pe soțul ei: "Am avut o poveste de amor după care i-am dat papucii"

„Apoi l-am agățat în gangul facultății și i-am zis că el e băiatul căruia i-am zis o poezie la examenul din facultate. Și am băut o cafea împreună. Așa a început totul. Dar cred că nici n-am văzut pe cine am tras la examen, pentru că eu sunt mioapă. Lui i-am spus că l-am văzut și l-am ales. Așa am intrat la facultate, am fost colegi, eu într-o clasă, el într-o clasă.

Am avut o poveste de amor după care, că să zic așa, pe românește, i-am dat papucii. Și ne-am reîntâlnit, după opt ani, și cred că ne căsătoream a două zi. Fiecare și-a văzut de viața lui, dacă ne căsătoream atunci era altceva. Ne-am văzut și noi de viața de student, ne-am reîntâlnit și am devenit o familie”, a povestit Mirela Oprișor în cadrul podcastului lui Andi Moisescu.

Mirela și Mimi au împreună o fiică, pe Ana, care are 14 ani acum și spune că acasă sunt un cuplu normal, ca orice altă familie care nu este formată din actori. „Acasă ne purtăm normal, facem lecţiile cu fata noastră, eu mă ocup de mâncare, unul din noi duce gunoiul. E minunat să ai asemenea întâlniri în fiecare zi.”, spunea Mirela Oprișor acum ceva timp pentru Click!

Mirela nu este genul de mamă sau de soţie care dă tot timpul din gură, aşa cum face ea în serialul de la PRO TV. Dimpotrivă, îi oferă soţului ei, Mimi Brănescu, toată libertatea din lume.

De pildă, în această perioadă, ea îl menajează şi nu-i prea cere ajutorul la treburile gospodăreşti, ca  el să poată lucra pentru noul proiect: 'Soţul meu se află în cantonament, munceşte la un alt scenariu. Nu-mi spune ce scrie, mă surprinde şi pe mine de fiecare dată'.

Citește și: Cum arată soțul Aspirinei, din Las Fierbinți. Mirela Oprișor e căsătorită cu cel care a creat serialul de la PRO TV

Citeste si: Trecutul dureros al actriței Mirela Oprișor. Aspirina din 'Las Fierbinți' a avut probleme grave cu banii: 'A fost sărăcie, mâncam pe datorie'

Citeste si: Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, a fost jignită crunt, după ce a refuzat să joace într-un film: „Am fost efectiv înjurată”

În urmă cu 5 ani s-ai retras din Las Fierbinți

„Munca mea la proiectul „Las Fierbinti” s-a incheiat. Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au fost alaturi de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mandru. Tin sa mentionez ca a fost alegerea mea sa ma opresc. Bafta in continuare intregii echipe!”, a scris Mimi Branescu pe Facebook în 2016.

El nu a pleacat singur atunci, ci alături de Aspirina, soția lui. Scenaristul a declarat atunci că munca pentru „Las Fierbinți” tindea spre a nu mai fi chiar o plăcere și că a decis să pună punct acestei colaborară înainte de a-i răpi bucuria de a scrie pentru serial.

După un an de pauză, însă, Mirela Oprișor a decis să se întoarcă în Las Fierbinți. În timpul petrecut departe de serialul de la Pro TV, Mirela Oprişor a avut agenda încărcată, jucând în mai multe spectacole de teatru.   

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter