Tudor Sișu din trupa La Familia, despre anii petrecuți la închisoare: "E o rutină, ca și cum ai sta în casă"

Publicat pe

Vi-l mai amintiți pe Sișu din La Familia? Cânta alături de Puya, însă totul s-a terminat pentru el când a fost arestat, în 2006, din cauza drogurilor. Tudor Sișu a petrecut șase ani după gratii și spune că muzica l-a salvat. A ieșit din închisoare un om diferit, credincios și fără vicii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Învitat în emisiunea 'La Măruță', de la Pro TV, Tudor Sișu a afirmat că muzica l-a ajutat în anii grei de închisoare. Fostul membru al trupei La Familia a dezvăluit mai multe despre experiența prin care a trecut și a vorbit și despre proiectele muzicale pe care le are în plan.

Sişu l-a descoperit pe Dumnezeu în perioada în care s-a aflat în spatele gratiilor. S-a pocăit şi a început să ţină discursuri prin ţară, pentru cei care îşi caută calea prin viaţă.

Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă. Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări', a spus Tudor Sișu în emisiunea lui Măruță.

Nu doar că a renunţat la droguri, dar s-a şi reapucat de muzică, alături de fostul coleg din trupa La Familia, Puya, alături de care a început din nou să compună, spre marea bucurie a fanilor nostalgici. Sișu spera ca anul acesta să revină pe scenă, însă criza provocată de pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap.

'Muzica m-a salvat… Nici nu i-aș spune muzică, muzică ar însemna să fii muzician, să am o partitură pe masă. Și nici artist nu sunt, pentru că joacă niște personaje. Și atunci nu sunt artist. Mie îmi place să scriu, îmi place să mă exprim prin versuri. Sincer, mi-ar fi plăcut să știu să cânt cu vocea, dacă aș fi avut calitățile necesare, dar nu am calitățile. Și atunci mă exprim… scrisul este important. Anul ăsta… nu a fost altfel, pentru că eu nu am fost în concerte. Anul acesta voiam să fac chestia asta, de fapt. Eram foarte hotărât și s-a închis baraca', a afirmat artistul.

Tudor Sișu din trupa La Familia, despre anii petrecuți la închisoare: "E o rutină, ca și cum ai sta în casă"Tudor Sișu din trupa La Familia, despre anii petrecuți la închisoare: "E o rutină, ca și cum ai sta în casă"

Întrebat în ce relații este cu Puya, fostul său coleg de trupă, Tudor Sișu a afrimat: 'Foarte bune. Chiar lucrăm niște chestiuni împreună, dar momentan trebuie finisate'.

Tudor Sișu a fost arestat în 2006

Tudor Sişu a fost arestat în 2006 alături de alte persoane, după ce procurorii DIICOT au susţinut că membrii grupării au distribuit heroină în Bucureşti. Cântăreţul nu era însă la prima arestare. În 2003 a ajuns în arest după ce poliţiştii au prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi au făcut o percheziţie în apartamentul lui Sişu. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005, iar un an mai târziu a fost din nou încarcerat.

Citește și:

Dana Marijuana a dispărut de ani buni din viața publică din România. Ce spune despre iubitul ei, care îi este alături de 4 ani

Tataee de la BUG Mafia, tată pentru a patra oară! Motivul pentru care s-a mutat în Barcelona, acum trei ani, te va lăsa fără cuvinte

Îți mai amintești de Cătălina Toma, solista care a cântat cu BUG Mafia? Cum arată la 15 ani după ce a părăsit România

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter