O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR? Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Publicat pe

Andreea Marin a debutat în televiziune în urmă cu 26 de ani, la TVR. Recent, prezentatoarea a postat o imagine cu ea din primii ani și mulți au constatat că vedeta nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului. Iată cum arăta în urmă cu 25 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a debutat la TVR și a făcut furori pe rețelele de socializare cu o imagine realizată în urmă cu 25 de ani. Prezentatoarea a primit fotografia de la un fan și pare că și-a amintit cu drag de primii ani petrecuți la TVR, unde s-a întors recent cu o nouă emisiune.

„Acum vreun sfert de secol (la propriu!), la stirile serii la Televiziuna Română. Azi, știu că nu există nu se poate. Multumesc pentru imagine unui telespectator fidel!', a transmis vedeta pe Instagram.

Andreea Marin, neschimbată la 46 de ani

În afară de ținuta specifică vremurilor, Andreea Marin nu s-a schimbat fizic foarte mult. Are 46 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. În urmă cu un sfert de secol, vedeta era îmbrăcată cu un sacou bej și o coafură care se purta la acel moment.

Aprecierile și comentariile au fost pe măsură. Fotografia a stârnit amintiri în rândul fanilor, iar detaliul semnalat de mulți dintre internauți a fost că vedeta nu s-a schimbat de-a lungul anilor.

La fel de frumoasă!, La fel de minunată ca și acum, Ce vremuri! Și eu mă uitam la știri datorita ție, Profesionistă și frumoasă, Doamne ce mai urmăream știrile când le prezentai, în rest nici nu mă uitam, Neschimbată, Mereu frumoasă și delicată. Puternică dintotdeuna și cochetă, Deși eram mică, te urmăream împreună cu bunica în fiecare seară, sunt câteva dintre comentariile din dreptul fotografiilor cu Andreea Marin la TVR.

Citește și: Andreea Marin, bilanț la finalul anului 2020:”Nimeni nu își dorește boală, nesiguranță, lipsuri”

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu:”Așa cum este într-o familie”

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta:”Nici nu știe ea cât de mult semănăm”/ EXCLUSIV

Citește și: Cleopatra Stratan a postat prima fotografie cu mama ei.Cum arată soția lui Pavel Stratan

Ce salariu avea Andreea Marin la TVR

De la pupitrul știrilor, Andreea Marin s-a bucurat de succes după ce a devenit prezentatoarea emisiunii „Surprize, surprize’ de la TVR 1. Nouă ani ea a fost gazda acestui show, care a fost în topul audiențelor încă de la apariție. Totuși, contrar părerii generale, Andreea Marin nu câștiga prea mulți bani fiind prezentatoarea emisiunii.

Cu toate că audiențele înseamnă bani, „zâna surprizelor’ nu era plătită cu un salariul colosal, așa cum mulți credeau. Vedeta a povestit că a ajuns să fie plătită mai bine abia după ce a ajuns directorul emisiunii „Surprize, surprize’.

Andreea Marin, plătită cu jumătate de normă la TVR

‘Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune’, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin lucra pe un salariu foarte mic pe vremea când prezenta „Surprize, surprize’. A dezvăluit la un moment dat că era plătită chiar cu jumătate de normă: „Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic”, a mai povestit Andreea Marin despre primii ani la TVR.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter