Andreea Marin, bilanț la finalul anului 2020: "Nimeni nu își dorește boală, nesiguranță, lipsuri"

Publicat pe

La final de an, Andreea Marin face bilanțul anului 2020, marcat de virusul care a făcut ravagii la nivel mondial! A fost un an greu pentru toată lumea, și nici vedeta nu a fost ferită de minusurile cu care pandemia a venit la pachet. Totuși, alege să vadă partea plină a paharului și să ia în calcul și avantajele din această perioadă. Prezentatoarea TV a trecut în revistă întâmplările care au marcat anul care este pe cale să se încheie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum ai încercat să o protejezi pe Violeta și ce i-ai explicat despre această perioadă prin care trecem?

Are 13 ani aproape și îmi seamănă mult: îi merge mintea, e curioasă, conștientă și responsabilă. A înțeles rapid, a pus umărul, a reacționat matur.

Citește și: Cum și-a schimbat viața Andreea Marin după ce a întâlnit un șaman, „vindecător al sufletului”

Citește și: Ce salariu avea Andreea Marin, pe vremea când prezenta „Surprize, Surprize' la TVR 1:”Îmi plăteam taxiul de la cămin până la muncă”

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit:„Sunt partener alături de…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani.Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Andreea Marin: „Mi s-au închis anumite uși”

Ai avut, în lunile astea, momente în care ai fost pe cale să clachezi? Te întreb pentru că foarte multe vedete din showbiz au fost obligate să „pună lacătul pe proiecte de succes.

Da, dar doar din cauza oboselii acumulate. Mi s-au închis anumite uși, dar s-au deschis altele, precum vedeți. Eu am încredere în Cel de Sus. Are grijă de mine, mereu.

Dacă ar fi  să tragi linie acum, care sunt plusurile și care sunt minusurile acestui an? Ce ți-a adus bun și ce ți-a adus rău pandemia?

Nimeni nu își dorește boală, nesiguranță, lipsuri. Dar pandemia a adus și  șansa  de a înțelege lucruri lăsate mereu în plan secund, un alt gen de responsabilitate și deschidere, am cunoscut atâția oameni buni…  Au  fost,  negreșit,  și câștiguri. De pildă, m-a legat mai mult de familia mea. Am construit mai mult umăr la umăr.

Care este cea mai mare dorință a ta pe plan personal în momentul de față?

O ținem în suflet, noi, ca familie, și o destăinuim doar în rugăciunile noastre. Important e să fim sănătoși, să fim bine! Iubirea și credința sunt chei pentru orice lacăt.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter