Cine este Gabriela Porumbel de la Chefi la Cuțite. Fetița ei are autism

Publicat pe

Cine este Gabriela Porumbel de la Chefi la cuțite? Gabriela Porumbel a intrat în echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 9 al cooking show-lui. Are 29 de ani și este de meserie bucătar. Concurenta are o poveste de viață impresionantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Porumbel este concurentă în sezonul 9 Chefi la cuțite. A fost trimisă în bootcamp cu trei cuțite, preparatul său fiind apreciat de toți cei trei chefi. A mers mai departe și a primit tunica albastră și un loc în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Cine este Gabriela Porumbel de la Chefi la Cuțite. Fetița ei are autismCine este Gabriela Porumbel de la Chefi la Cuțite. Fetița ei are autism

Cine este Gabriela Porumbel de la Chefi la cuțite

Cine este Gabriela Porumbel de la Chefi la cuțite? Gabriela Porumbel are 29 de ani și de meserie este bucătar. Concurenta care și-a câștigat un loc în echipa lui Florin Dumitrescu lucrează încă din adolescență, de când avea 16 ani. Pasiunea pentru bucătărie a moștenit-o de la mama ei, a povestit chiar ea în audițiile de la Chefi la cuțite.

Gătitul constituie un stil de viață pentru ea, mai ales că și soțul ei împărtășește aceeași pasiune, fiind tot bucătar. Gabriela Porumbel de la Chefi la cuțite își dorește să ajungă cât mai departe în competiție și luptă din răsputeri pentru asta!

Citește și: Cine este Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite.E bucătar de 24 de ani

Citește și: Cine este Rikito de la Chefi la Cuțite.Vine din Japonia

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:„Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune.Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Drama concurentei Gabriela Porumbel de la Chefi la cuțite

Gabriela Porumbel de la Chefi la cuțite nu este căsătorită, dar are o relație stabilă de mai bine de zece ani. Concurenta este și mamă, are o fetiță în vârstă de cinci ani. Micuța a fost diagnosticată cu autism, iar părinții au depus toate eforturile pentru ca Antonia Maria să primească tratamentul de care avea nevoie.

Astfel, ea și iubitul ei au plecat în Marea Britanie, la muncă, pentru a face rost de banii de care aveau nevoie. Concurenta nu a abandonat lupta pentru copilul ei nici măcar o secundă.

„Nu sunt căsătorită cu acte, dar suntem împreună de mai bine de zece ani. Am o fetiță de cinci ani, o cheamă Antonia Maria.

Este un copil minunat, am fost foarte fericiți și a fost foarte așteptată. Era foarte cuminte, nu prea plângea, adică nici nu prea se simțea în casă că am avea un copil. Și pe la opt luni am observat că nu mă privește, nu e atentă, e totul în lumea ei și atât. Și a fost groaznic, ca și când totul meu se terminase. Fetița mea are autism', a declarat Gabriela Porumbel la audițiile Chefi la cuțite.

Cu ce preparat i-a impresionat Gabriela Porumbel pe cei trei chefi

Gabriela Porumbel a pregătit somon cu sos de lămâie și piper roșu, cu piure de țelină și sparanghel și a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu i-au oferit fiecare câte un cuțit și au trimis-o în bootcamp.

Gabriela Porumbel a trecut și prin celelalate probe de foc de la Chefi la cuțite și a demonstrat că are stăpânire de sine. În plus, savoarea din farfuria i-a asigurat un loc în echipa lui Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter