Cine este Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite. E bucătar de 24 de ani

Publicat pe

Cine este Mirela Negoiță de la Chefi la cuțite? Mirela Negoiță a intrat în echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 9 al cooking show-lui. Are 41 de ani și are în spate o experiență de 24 de ani în bucătărie. Iată câteva detalii despre concurentă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mirela Negoiță este concurentă la Chefi la cuțite, în sezonul 9. A fost trimisă în bootcamp cu trei cuțite, preparatul său fiind apreciat de toți cei trei chefi. A mers mai departe și a primit tunica albastră și un loc în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Cine este Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite. E bucătar de 24 de aniCine este Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite. E bucătar de 24 de ani

Cine este Mirela Negoiță de la Chefi la cuțite

Cine este Mirela Negoiță de la Chefi la cuțite? Are 41 de ani și face bucătărie încă de la vârsta de 17 ani. Este bucătar de aproape două decenii și jumătate, astfel că a hotărât să participe în cadrul cooking show-ului, pentru a afla părerile avizate ale celor trei chefi cu privire la preparatele sale. În ciuda vastei sale experiențe, Mirela Negoiță a precizat că își dorește neapărat să afle o părere sinceră.

Mirela Negoiță a intrat încrezătoare în concurs, decisă încă de la început să lupte pentru a ajunge cât mai departe în competiție. A reușit să-l convingă pe chef Florin Dumitrescu cu preparatele sale, că merită un loc în echipa lui.

„Cea mai mare bucurie a mea este să obțin astăzi măcar două cuțite. Îmi doresc să ajung până la echipe, nu mă las. Dacă am luat cuțitele nu mă opresc. Și dacă nu va fi acum, atunci vin la anul.Mă ambiționez și nu mă las', a mai declarat Mirela Negoiță la început.

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite:”Calc pe cadavre”

Citește și: Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite.E cântăreț

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:„Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune.Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Mirela Negoiță a primit trei cuțite

Mirela Negoiță a avut un preparat special, care i-a adus trei cuțite, la finalul probei. A mizat pe stilul fine dining și a pregătit un sea bass cu morcov și sparanghel.

Efortul Mirelei Negoiță a fost apreciat pe măsură la Chefi la cuțite, astfel că cei trei chefi au decis să o trimită mai departe. Când a văzut cele trei cuțite, concurenta a izbucnit în lacrimi de emoție.

 „Emoțiile prin care am trecut nu le pot explica. Le trăiești doar dacă ești aici. Cuțitul ăsta înseamnă pentru mine experiența anilor de muncă, am dovedit ce pot prin acest cuțit', a declarat concurenta.

Mirela Negoiță de la Chefi la Cuțite: „Nu am visat să ajung până aici'

În cea de-a doua etapă a demonstrat că poate face față competiției, iar acum face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

„Nu am visat niciodată să ajung până aici! Nu știu cât de departe voi ajunge, dar pentru mine a fost și va rămâne o experiență unică, pe care am trăit-o intens, cu emoții și lacrimi! Mulțumesc, Chef Florin Dumitrescu', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter