Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite. E cântăreț

Publicat pe

Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la cuțite? David Ioniță (Keed) de la Chefi la cuțite are 32 de ani și este traper. Acesta face parte din trupa Șatra B.E.N.Z.. Keed a participat la Chefi la cuțite pentru că este fan al emisiunii. David Ioniță, pe numele lui real, face parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la cuțite? David Ioniță (Keed) are 32 de ani și o carieră muzicală. Acesta este traper și face parte din trupa Șatra B.E.N.Z. Melodiile lor au milioane de vizualizări, iar Keed spune că au schimbat industria muzicală din România.

Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite. E cântărețCine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite. E cântăreț

Am schimbat fața industriei muzicale românești. Fără nicio modestie', a declarat David Ioniță, alias Keed, la Chefi la cuțite.

Keed este pasionat de muzică de mic, iar prima piesă a făcut-o la 16 ani.

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9:'Am ajuns mai departe decât am crezut '

Citește și: Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la Cuțite.Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câte 8 concurenți

Citește și: Jamila, pentru prima oară la Chefi la Cuțite.De ce a fost invitată

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Cine este David Ioniță (Keed) de la Chefi la cuțite

David Ioniță locuiește în București, dar s-a născut în Călărași. Chiar dacă, așa cum am spus anterior, Keed este pasionat de mic de muzică, succesul l-a cunoscut pe când avea vârsta de 27 de ani.

Prima piesă am făcut-o pe la 16 ani', a spus David Ioniță, alias Keed, la Chefi la cuțite.

Keed a încercat să lucreze în mai multe domenii înainte de a se opri definitiv la muzică. Acesta a fost plecat să muncească în străinătate, însă și-a dat seama că adevărata lui dragoste o reprezintă muzica.

David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite: „M-au dat afară de trei ori'

David Ioniță (Keed) de la Chefi la cuțite a plecat din Călărași în momentul în care și-a spus că nu se poate dezvolta în locul în care s-a născut. Așa că, la început, acesta a plecat în străinătate.

 „Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice. Am venit, am stat un an pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani. M-au dat afară de trei ori. A treia oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică', a povestit Keed de la Chefi la cuțite.

David Ioniță (Keed) e în echipa lui Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite

Cine este David Ioniță (Keed) de la Chefi la cuțite? Traper-ul a început să gătească în momentul în care nu a mai vrut să mănânce doar senvișuri. Având în vedere că și-a exersat talentul culinar și este și fan al emisiunii difuzate de Antena 1, Keed a decis să participe la Chefi la cuțite.

În audiții, Keed le-a pregătit celor trei chefi „vită și tăieței, cu draci pe ei'.

Sunt obișnuit să merg în cântări și fiind perioada asta nu am putut să fac asta. M-am simțit puțin sufocat și am decis să fac lucruri care să-mi dea vibrații. Îmi place să gătesc. E a treia sau a patra oară când am vrut să vin. Mi-a fost frică de faptul că nu o să trec mai departe', a mai spus acesta, potrivit Wowbiz.ro.

Acesta a primit două cuțite pentru preparatul său, de la Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. În cele din urme, după probele din bootcamp, David Ioniță a primit o tunică din partea lui Florin Dumitrescu.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter