Raluca Pascu rupe tăcerea, după divorțul de Pepe: ”Erau zile când nu mâncam deloc”

Publicat pe

Raluca Pascu face primele declarații despre divorțul de Pepe. Fosta soție a artistului a decis să rupă tăcerea și să spună tot ce are pe suflet. Raluca Pascu a trecut prin momente grele, deși toată lumea a învinovățit-o pentru separare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După 9 ani de relație, Pepe și Raluca Pascu au ajuns la divorț. Nu a fost ușor pentru niciunul dintre ei, însă cei doi au fost puternici pentru fetițele pe care le au împreună. Au trecut câteva luni de când Pepe și Raluca Pascu au semnat actele de divorț la notar, iar acum fosta soție a artistului face primele declarații despre perioada grea prin care a trecut.

Raluca Pascu rupe tăcerea, după divorțul de Pepe: 'Erau zile când nu mâncam deloc'Raluca Pascu rupe tăcerea, după divorțul de Pepe: 'Erau zile când nu mâncam deloc'

Deși la început au apărut zvonuri cum că ea l-ar fi înșelat pe Pepe sau că artistul a fost violent cu fosta soție, Raluca Pascu spune acum tot ce are pe suflet, după multe luni de tăcere.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc.', a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

Citește și: Ce se întâmplă între Pepe și Raluca, după divorț. Artistul a făcut un gest neașteptat față de fosta lui soție

Citește și: Ce a făcut Pepe cu verigheta, după divorțul de Raluca Pastramă: „Nu e așa simplu…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Costel Busuioc, zidarul-tenor. Refuză să mai apară la TV

Citește și: Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates: „A fost o perioadă dificilă…'

Raluca Pascu nu și-a revenit complet după divorțul de Pepe

Din cauza suferinței, fosta soție a solistului a slăbit foarte tare și a căzut psihic. Raluca Pascu a vorbit despre durerea sufletească pe care a avut-o, după ce a divorțat de Pepe. Deși i-a fost foarte greu, ea a mărturisit că s-a rugat încontinuu la Dumnezeu pentru a o ajuta să fie puternică.

„De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie.', a mai spus Raluca Pascu pentru sursa mai sus menționată.

Raluca Pascu și Pepe au divorțat la notar

Pe 8 februarie, Pepe și Raluca Pascu s-au prezentat la notar pentru a semna actele de divorț. Cei doi au ajuns la o înțelegere și au renunțat la scandal. Raluca Pascu a venit la notar însoțită de fratele ei, Bombo Pastramă, iar Pepe a venit alături de nepotul său. Prima care a ajuns a fost Raluca, apoi la scurt timp și-a făcut apariția și artistul.

Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter