Ce se întâmplă între Pepe și Raluca, după divorț. Artistul a făcut un gest neașteptat față de fosta lui soție

Publicat pe

Pepe a avut o ieșire nervoasă, după ce a văzut mai multe articole despre fosta lui soție, Raluca Pascu. Ce decizie au luat împreună în ziua în care au divorțat? Pepe i-a lăsat numele, astfel încât pe Raluca nu a revenit la numele Pastramă, ci o cheamă Pascu, în continuare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pascu și Pepe au divorțat în urmă cu câteva luni, însă artistul continuă să-i ia apărarea fostei sale soții. În emisiunea sa online, cântărețul a răbufnit, după ce a văzut mai multe articole în care se folosește numele Pastramă și a ținut să precizeze că mama fetițelor lui a pătrat numele lui, Pascu, după divorț.

Ce se întâmplă între Pepe și Raluca, după divorț. Artistul a făcut un gest neașteptat față de fosta lui soțieCe se întâmplă între Pepe și Raluca, după divorț. Artistul a făcut un gest neașteptat față de fosta lui soție

Pepe a declarat că pe fosta lui soție, Raluca, nu o mai cheamă Pastramă de 8 ani, iar în ziua divorțului cei doi au decis împreună ca bruneta să păstreze numele lui.

'Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…', a dezvăluit Pepe.

Cel mai probabil, Pepe a fost de acord să îi lase numele lui pentru ca mama și cele două fetițe să poarte același nume în continuare.

Citește și: Raluca Pastramă și Pepe, pentru prima oară împreună, după divorț. Au pozat ca o familie

Citește și: I-a făcut flagrant! Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu l-a înșelat cu Tudy: „Am așteptat 3 ore să iasă din apartament”

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe: „Sunt încă tânără”

Citește și: Pepe a spus adevărul. A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli'

Pepe nu renunță la verighetă după divorț

Artistul a răbufnit și după ce a citit mai multe titluri că a renunțat la verighetă. Pepe a declarat că încă poartă bijuteria, pentru că îi place și o consideră un accesoriu. După divorț, cântărețul continuă să poarte verigheta de fiecare dată când își dorește, fără nicio semnificație anume.

'Am văzut-o și pe aia cu 'Pepe a renunțat la verighetă'… Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi', a mai spus Pepe la BarOnline.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter