Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe: "Sunt încă tânără"

Publicat pe

Raluca Pastramă a vorbit deschis despre planurile pe care le are după divorțul de Pepe. După un mariaj de 8 ani este din nou singură și nu a evitat să vorbească despre viața amoroasă, acum că lucrurile s-au liniștit și sunt clare cu tatăl copiilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat, însă au rămas în relații bune de dragul copiilor. Cei doi au grijă ca fiicele lor, Rosa și Maria, să nu resimtă lipsa niciunuia din viețile lor, după separare.

Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe: "Sunt încă tânără"Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe: "Sunt încă tânără"

Raluca Pastramă, adevărul despre presupusa infidelitate din căsnicia cu Pepe

După ce au existat mai multe speculații privind existența unui alt bărbat în viața ei, Raluca Pastramă a decis să rupă tăcerea. Fosta parteneră a lui Pepe a vorbit despre presupusa infidelitate și a ținut să sublinieze că la acest moment se concentrează pe creșterea și educația fetițelor.

'Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult.

Sigur, erau comoara mea cea mai de preţ şi înainte, înainte când formam împreună cu Pepe o familie, dar acum micuţele mele îmi oferă nu doar sprijin, ci sunt mai mult decât busola care te ajută să nu te pierzi', a spus Raluca Pastramă pentru playtech.ro.

Raluca Pastramă: „Nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea'

Cu privire la posibilitatea de a-și face o nouă relație în viitor, Raluca a fost rexervată în declarații. A menționat doar că momentan nu ia în calcul o nouă prezență masculină în viața ei.

Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte.

Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea', a mai transmis Raluca Pastramă.

Citește și: Ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe, la două săptămâni după divorț:”Dacă înțelegi aceste lucruri…”

Citește și: Pepe a spus adevărul.A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli'

Citește și: E oficial! Ioana și Ilie Năstase divorțează! Primele declarații ale Ioanei, după ce a depus actele la Tribunal:'O femeie nu merită înjosită'

Citește și: Cum a reacționat fiul lui Marcel Toader, după ce Maria Constantin a dezvăluit că a fost bătută și înșelată:'Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles'

Raluca Pastramă susține că nu are ce să-i reproșeze lui Pepe

În ceea ce îl privește pe fostul soț și relația actuală cu el, Raluca a precizat că nu are ce să-i reproșeze lui Pepe și nici ei, pentru destrămarea relației.

O voi repeta de mai multe ori ori probabil în lunile ce vor veni, dar nu am nimic a le reproşa celor din jurul meu. Nici lui Pepe, nici mie. Iau situaţia ca atare şi voi încerca să-i fac faţă aşa cum mă pricep mai bine!'.

Raluca Pastramă: „Nu mai am nimic altceva decât pe fiicele mele'

Raluca Pastramă a subliniat răspicat că prioritatea ei sunt cele două minuni din viața ei, fiicele ei. Fericirea lor este cea mai importantă la acest moment și deja și-a făcut un scop din a nu permite ca ele să sufere în vreun fel.

Orice vor dori Maria şi Rosa, aceea vor primi. Dacă vor dori să facă vreun sport, gimnastică sau poate chiar balet, aşa se va întâmpla. Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două!', a mai spus Raluca Pastramă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter