Pepe a spus adevărul. A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli”

Publicat pe

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă a sfârșit la notar, acolo unde au semnat divorțul pe cale amiabilă și au stabilit ca fetițele să fie crescute prin custodie comună. Acum, artistul a vorbit despre speculațiile care au ieșit la iveală odată cu anunțul că cei doi se vor despărți. Și-a lovit sau nu fosta soție?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe a vorbit despre acest subiect delicate și a declarat că, deși este o fire vulcanică și reacționează destul de rău la nervi, singurul context în care a lovit o femeie a fost în dormitor, când i s-a cerut să facă acest lucru.

„Nu am lovit niciodată o femeie, am lovit bărbați și i-am băgat în spital. Au existat certuri, îmbrânceli, chestii din astea, dar niciodată altceva. Am lovit în timp ce făceam dragoste, dar pentru că s-a vrut, mi s-a cerut să fac asta', a mărturisit acesta pe YouTube.

În plus, spune artistul, nu a fost niciun moment în care să fie agresiv cu fosta lui soție, totul a fost o încercare de a construi probe pentru divorț.

Pepe a spus adevărul. A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli'Pepe a spus adevărul. A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli'

„Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângere', a continuat Pepe.

Pepe și Raluca au divorțat la notar

upă mai multe ore petrecute la notar, Pepe și Raluca Pastramă au făcut primele declarații după ce au semnat actele de divorț. Fosta soție a artistului a avut o reacție nervoasă la vederea jurnaliștilor.

‘Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!

E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!’, a spus Pepe paparazzilor Spynews.ro.

Custodia celor două fetițe este comună, iar ambii părinți vor putea să stea cu ele. Pepe și Raluca Pastramă au renunțat la scandal și au decis să aibă o relație frumoasă de dragul copiilor.

Citește și: Când s-a rupt relația dintre Pepe și Raluca Pastramă: „Nu mai dormim în același pat din octombrie'

Citește și: Unde vor locui fetele cuplului Pepe – Raluca Pastramă, după divorț: „Vor în casa lor!'

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație: „Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-au împărțit Pepe și Raluca Pastramă averea, după divorț. Bruneta conduce acum o mașină veche

Fosta soție a lui Pepe a ieșit vizibil nervoasă din biroul notarial. Deși lucrurile s-au rezolvat pe cale amiabilă, Raluca Pastramă a avut o reacție total neașteptată când a văzut jurnaliștii.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter