Cum și-au împărțit Pepe și Raluca Pastramă averea, după divorț. Bruneta conduce acum o mașină veche

Publicat pe

Pepe și Raluca Pastramă sunt, se pare, în termeni mai buni pentru prima oară de la anunțul divoțului. Artistul și soția lui au decis în sfârșit cum vor împărți averea, dar și custodia celor două fetițe ale lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce între ei s-a iscat un conflict ce părea să se tranșeze la tribunal, iată că Pepe și Raluca Pastramă au luat decizia de a rezolva totuși situația pe cale amiabilă. Artistul a uimit pe toată lumea când a făcut anunțul separării de soția lui, printr-un vlog postat pe canalul lui de Youtube. Inițial, părea că tămân prieteni de dragul copiilor.

Au urmat însă o serie de acuzații, ajungându-se inclusiv la Poliție. Bruneta a cerut un ordin de restricție, după ce ar fi fost agresată de Pepe. Nici Raluca nu a scăpat cu imaginea neșifonată, fiind acuzată că și-ar și înșelat partenerul de viață cu un bărbat misterios, alături de care s-a distrat la munte.

Cum și-au împărțit Pepe și Raluca Pastramă averea, după divorț. Bruneta conduce acum o mașină vecheCum și-au împărțit Pepe și Raluca Pastramă averea, după divorț. Bruneta conduce acum o mașină veche

Cum și-au împărțit Pepe și Raluca Pastramă averea

Conform celor de la Spynews. se pare că artistul rămâne cu două mașini scumpe și cu vila din Pipera, în valoare de 400.000 de euro. Aici au și locuit împreună când formau o familie. Mai mult decât atât, Pepe primește și afacerea din Centrul Capitalei.

Raluca Pastramă primește grădinița pe care a construit-o și de care s-a ocupat personal, în valoare de 380.000 de euro, precum și alte bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro. Sursa citată anterior mai menționează că Raluca a fost surprinsă în București în timp ce conducea o mașină ieftină, la mâna a doua.

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, primul pas spre împăcare? Cum a decurs ultima întâlnire, în familie

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută: „El îmi cere să ne împăcăm'

Citește și: Pepe, confesiuni cu lacrimi în ochi despre divorțul de Raluca Pastramă: 'Maria, fiica mea, mi-a zis că…'

Citește și: Cum arăta Raluca Pastramă la 19 ani, înainte de a-l cunoaște pe Pepe. Între timp, și-a făcut multe operații estetice

Pepe și Raluca Pastramă, divorț la notar, custodie comună

Chiar dacă inițial Pepe a anunțat că divorțul dintre ei va fi unul amiabil, iată că la scurt timp, apele s-au tulburat și cei doi soți au ajuns la tribunal, după ce Raluca a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei, acuzându-l de violență. Iată însă că, în cele din urmă, artistul și soția lui au îngropat securea războiului și au decis să divorțeze la notar, scrie Spynews. Mai mult, conform sursei citate, cele doua fetițe ale cuplului, Rosa și Maria, vor avea domiciliul la Pepe, iar iar custodia lor va fi comună.

Raluca și-a dorit dintotdeauna o grădiniță, iar Pepe a ajutat-o să-și pună planurile în aplicare, artistul investind 450.000 de euro în afacere. Bruneta și-a văzut visul cu ochii, iar grădinița a primit numele celor două fiice ale cuplului, Rosa și Maria. În timp ce soțul ei a venit cu investiția, Raluca s-a ocupat de partea administrativă, începând cu amenajările și încheind cu alegerea angajaților.

Mesajul artistului, după divorțul de Raluca Pastramă

Suferința provocată de divorț se răsfrânge și în piesele lui Pepe. Cântărețul a lansat o nouă melodie în care pare că vorbește despre situația din viața lui.

În piesă, Pepe vorbește despre povestea unui bărbat obosit să mai aștepte după femeia iubită. În ciuda tentației de a o căuta, acesta face eforturi mari pentru a trece peste distanța dintre ei. Mesajul piesei poate fi cu ușurință interpretat ca o dedicație pentru fosta lui soție.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter