Pepe, confesiuni cu lacrimi în ochi despre divorțul de Raluca Pastramă: ”Maria, fiica mea, mi-a zis că...”

Publicat pe

Pepe a vorbit într-un interviu despre divorțul de Raluca Pastramă. Cu lacrimi în ochi, artistul a povestit ce i-a spus fiica lui, după ce mama sa și-a luat hainele și a părăsit casa în care locuiau împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul 2020 a fost unul extrem de greu pentru cântăreț. După ce pandemia i-a afectat afacerile, Pepe a fost părăsit și de soție. Artistul a vorbit într-un interviu despre toată această perioadă în care a fost supus la cele mai grele încercări.

Pepe, confesiuni cu lacrimi în ochi despre divorțul de Raluca Pastramă: 'Maria, fiica mea, mi-a zis că...'Pepe, confesiuni cu lacrimi în ochi despre divorțul de Raluca Pastramă: 'Maria, fiica mea, mi-a zis că...'

Pepe a mărturisit cu lacrimi în ochi o discuție care a avut loc între el și Maria, fiica lui cea mare, după ce Raluca Pastramă și-a luat hainele din casa în care locuiau împreună.

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor.

Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum.', a declarat Pepe pentru Antena Stars.

Citește și: Pepe recunoaște că a fost gelos pe Raluca, dar e pregătit să meargă mai departe:”M-am resemnat”

Citește și: Raluca Pastramă, mesaj pentru Pepe în plină luptă pentru custodia fetelor:”Copiii mei sunt motivul pentru care…”

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Cum arăta Raluca Pastramă la 19 ani, înainte de a-l cunoaște pe Pepe.Între timp, și-a făcut multe operații estetice

Pepe nu se teme de singurătate

Chiar dacă în ultima perioadă a avut parte de multe probleme, Pepe nu se lasă și continuă să meargă înainte cu capul sus. Artistul a declarat că nu se simte singur, pentru că este înconjurat de persoane care îl iubesc cu adevărat.

„Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam.

Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi', a mai adăugat artistul.

Deși a fost dezamăgit de mulți oameni, Pepe susține că arma lui secretă este indiferența. Chiar dacă trece printr-un divorț, el susține că este bine și că nu suferă chiar atât de mult.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter