Pepe recunoaște că a fost gelos pe Raluca, dar e pregătit să meargă mai departe: "M-am resemnat"

Publicat pe

Pepe și Raluca Pastramă au format un cuplu admirat până recent, iar separarea lor a fost un șoc pentru toată lumea. Acum, Pepe recunoaște că a fost gelos, dar pare resemnat și încearcă să lase în urmă o căsnicie de 8 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe a recunoscut că a fost gelos pe Raluca și poate că nu total neîntemeiat… După 8 ani de căsnicie, mariajul dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a încheiat și, din nefericire, nu s-a încheiat frumos… Artistul a fost cel care a făcut anunțul, iar inițial lucrurile păreau să se tranșeze amiabil, la notar. Între timp însă, a început un răzvoi al declarațiilor în online, cu acuzații de infidelitate, iar lupta s-a mutat la tribunal, după ce Raluca a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei.

Situația a degenerat în momentul în care în presă ar fi apărut informații despre o presupusă relație extraconjugală a Ralucăi cu un medic din Qatar, speculându-se că soția artistului ar fi fost îndrăgostită de acesta.

Pepe recunoaște că a fost gelos pe Raluca, dar e pregătit să meargă mai departe: "M-am resemnat"Pepe recunoaște că a fost gelos pe Raluca, dar e pregătit să meargă mai departe: "M-am resemnat"

Pepe a fost gelos: „Nu prea mai sunt acum”

Despre temperamentul artistului s-au spus multe, însă chiar Pepe a recunoscut recent că a fost gelos pe soția lui. Recent, în cadrul unei sesiuni live cu invitați, Pepe a fost provocat de Theo Rose să cânte piesa Sunt gelos. În acel moment, artistul afăcut o mărturisire neașteptată, legată de momentele prin care trece acum.

Sunt gelos… Nu prea mai sunt acum, m-am resemnat, dar e OK', a făcut Pepe haz de necaz.

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare”. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor”. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare. Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

Citește și: Îl mai ții minte pe Raoul Bova, frumușelul din serialul „Caracatița”? Cât de mult s-a schimbat sex-simbolul la 49 de ani

Artistul nu poate trece peste trădarea soției sale

Chiar dacă sunt în plin divorț și între ei nu mai poate interveni o împăcare, Pepe cu siguranță nu se poate obișnui cu gândul că a ajuns în această situație. Recent, în cadrul unei ediții în care a apărut alături de Oana Radu, Pepe a interpretat o melodie care i-a făcut pe fani să se gândească la perioada grea prin care trece el acum pe plan personal.

„Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție’, a spus Pepe înainte de a interpreta melodia „Aș vrea să te iert’.

Se pare că artistul nu poate trece prea ușor peste trădarea soției sale, iar versurile piesei scrise cu mulți ani în urmă i se par acum foarte potrivite…

„Ai vrut altă iubire și ai plecat/ Lăsând în urmă tristețe/ Durerea te-a cuprins/ Iubirea m-a trădat/ Și mă declar învins/ Știindu-mă înșelat./ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele-n mine/ Când știu că iubești alt bărbat’, a cântat Pepe, iar versurile, așa cum spunea și el, par o premoniție a ceea ce s-a întâmplat între el și soția lui, Raluca Pastramă, potrivit Wowbiz.ro. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter