Concurente Survivor România 2021. Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș intră în echipa Faimoșilor

Publicat pe

S-a aflat cine sunt primele trei concurente de la Survivor România 2021. Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș intră în echipa Faimoșilor. Se anunță o luptă crâncenă în cel de-al doilea sezon!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primele trei concurente de la Survivor România 2021, care vor intra în echipa Faimoșilor vor fi: Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș. Cele trei vedete vor lupta în aceeași tabără pentru a supraviețui în Republica Dominicană.

Concurente Survivor România 2021. Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș intră în echipa FaimoșilorConcurente Survivor România 2021. Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș intră în echipa Faimoșilor

Primele concurente Survior România 2021

Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș, concurente Survivor România 2021, vor lupta întâi în echipă, apoi individual pentru a câștiga marele premiu.

Cele trei vedete sunt pregătite să demonstreze în sezonul doi că merită trofeul și că pot face față condițiilor grele din concurs.

Alexandra Stan, prima concurentă Survior România 2021

Alexandra Stan a acceptat provocarea Survivor România 2021. Inițial, solista s-a dat de gol singură pe rețelele sociale, când a publicat mai multe filmulețe cu ea și Jador, oferind și câteva detalii de culise fanilor lor, care nu înțelegeau ce e cu ei împreună. Pe lângă Alexandra Stan, și Jador – Remus Ionuț Dumitrache (25 de ani) sau frații Sterp, Iancu (22 de ani) și Culiță, ar fi acceptat provocarea Survivor România 2021, potrivit click.ro.

Artista a precizat ulterior că și-a dorit să participe la emisiune pentru afla cum ar reacționa și cum se va descurca în situații limită.

Alexandra Stan a ținut să sublinieze că va trata competiția ca pe un experiment social. „Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă', a declarat Alexandra Stan, concurentă Survivor România 2021.

Roxana Nemeș, în echipa Faimoșilor la Survivor Romania 2021

Roxana Nemeș este altă concurentă care a acceptat provocarea Survivor România 2021. Vedeta a făcut parte până acum tot dintr-un proiect Kanal D. A fost la Bravo, ai stil! Celebrities, unde a stârnit o serie de controverse. Nu de puține ori s-a certat cu colegele sale de platou și a răspuns pe măsura atacurilor.

Roxana Nemeș susține că este pregătită pentru Survivor România 2021 și că se va ghida după același principiu pe care îl respectă și în viață, acela de a nu renunța.

„Trebuie să fii perseverent și să crezi mereu în tine. Să fii punctual și să nu renunți niciodată', a transmis Roxana Nemeș, concurentă Survivor România 2021.

Amna, în echipa Faimoșilor la Survivor Romania 2021

A treia artistă care a spus „da” în sezonul 2 al Survivor România este Amna, pe numele real Cristina Andreea Mușat.

Este o artistă apreciată în România și se pare că intenționează să-și etaleze și calitățile de învingătoare în noul sezon Survivor România.

Citește și: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii concurenți la Survivor România sezonul 2

Citește și: Alexandra Stan, în cărți pentru Survivor România 2021!Ce alte vedete pleacă în Republica Dominicană

Citește și: Ce a făcut Elena Ionescu cu banii câștigați la Survivor România. Fanii au criticat-o aspru:'Îi plângea lumea de milă, dar…'

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Cosmin Stanciu intră în echipa Faimoșilor

O parte din echipa Faimoșilor va fi completată de Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Cosmin Stanciu, la Survivor România 2021.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! „Survivor România' va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt', a subliniat Costi Ioniță, care a acceptat să participe la Survivor România 2021.

Cătălin Moroșanu, la Survivor România 2021

Cătălin Moroșanu se anunță un adversar de temut la Survivor România 2021.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea 'a spus Cătălin Moroșanu. 

Cosmin Stanciu, la Survivor România 2021

La rândul lui, Cosmin Stanciu, deținător al mai multor medalii în competiții internaționale de karate, a acceptat să participe la Survivor România 2021.

este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice', a spus Cosmin Stanciu. 

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter