Ce face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați la Bravo, ai stil!: "Ar fi frumos să iau și eu..."

Publicat pe

Alexandra Ungureanu a dezvăluit ce va face cu banii câștigați la Bravo, ai stil! Celebrities. Artista a primit titlul de „cea mai stilată celebritate din România” și deja are câteva planuri cu premiul câștigat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu a obținut marele premiul de 100.000 de lei și a spus ce are de gând să facă cu banii căștigați la Bravo, ai stil!

Alexandra Ungureanu a fost extrem de apreciată atât de jurați, dar și de public. Ținutele sale au propulsat-o în finală și au ajutat-o să câștige marele premiu la Bravo, ai stil! Vedeta a câștigat, în ultimă instanță, în fața colegei sale, Theo Rose.

Ce face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați la Bravo, ai stil!: "Ar fi frumos să iau și eu..."Ce face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați la Bravo, ai stil!: "Ar fi frumos să iau și eu..."

Alexandra Ungureanu, după finala Bravo, ai stil!: „Nu îmi vine să cred”

Alexandra Ungureanu, copleșită de emoție și trăiri intense, a transmis un mesaj după ce a câștigat Bravo, ai stil! și marele premiu.

„După atâția ani în lumina reflectoarelor, nu-mi amintesc acum ceva mai intens și copleșitor ca ce s-a întâmplat aseară. Știam că vă plac vocea și muzica mea, știam ca v-am câștigat de partea mea cu tot parcursul la „Bravo, ai stil”, dar nu mi-am imaginat, nici în cel mai frumos vis, că pot primi de la voi atâta iubire și susținere.

Încă nu îmi vine să cred că mi se întâmplă mie asta, că e real, că am reușit. Vă mulţumesc infinit, am inima plină de voi, sunt super recunoscătoare pentru cum ați luptat pentru mine și visul nostru!

A fost o seară incredibilă, un show demn de o gală și un final în care am explodat de tensiune! Vreau să le felicit pe toate colegele mele pentru prestațiile din Marea Finala. Fiecare a luptat conform personalității ei și a dus seara elegant și demn.

Finalul, alături de Theo Rose, a fost cea mai faină luptă pe care o știu eu într-o competiție. Și eu m-aș fi bucurat sincer dacă ar fi câștigat ea. Așa cum am mai spus-o, mi-e dragă, e un copil talentat și extrem de bun, dar o forță uriașă ca artist! Bravo ție, Theo, felicitări și succes pe mai departe!

Alexandru Ungureanu: „Drumul meu de acum înainte va fi mai ușor”

Tot ce am obținut până în acum în viață a fost cu sacrificii imense și cu o muncă titanică. Simt, din tot sufletul, că drumul meu de acum înainte va fi mai ușor și mai frumos. Pentru că vă am pe voi, iar asta îmi dă aripi. Dincolo de trofeu, faptul că v-am ajuns la inimă e tot ce contează. Îmi doresc să vă întorc înzecit emoția și dragostea, cu muzica și proiectele mele viitoare, la care lucrez deja.

Promit și să răspund tuturor celor care îmi scriu, cărora nu am reușit încă, datorită faptului că sunt sute de mesaje de la voi.„, a transmis Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu le-a răspuns fanilor după finala Bravo, ai stil!

La scurt timp după ce a câștigat Bravo, ai stil! Alexandra Ungureanu a povestit cât de încântată a fost de reacțiile oamenilor, care i-au transmis o serie de mesaje. Vedeta s-a ținut de cuvânt și le-a răspuns celor care i-au scris.

Mi-au trimis oamenii niște filme, zici că erau la campionatul de fotbal mondial. Au sărit pe pereți, se țineau de mâini, ceva fantastic. M-am bucurat, a povestit Alexandra Ungureanu, câștigătoarea Bravo, ai stil, pentru „Uzina de Dume'.

După emisiune, a petrecut ore bune pentru a le răspunde celor care au felicitat-o. A stat până la ora 6 dimineața și a dormit doar trei ore, dar, cu siguranță, a meritat!

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar:”Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu e favorită să câștige Bravo, ai stil! Trecutul ei neștiut:”Multă muncă urmată de un eșec total”/ INTERVIU

Citește și: Alexandra Ungureanu, declarații înainte de finala Bravo, ai stil!:”Nu-mi e teamă de niciuna dintre concurente”/ INTERVIU

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Ce va face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați la Bravo, ai stil!

Aleaxandra Ungureanu a spus că momentan nu a intrat în posesia premiului, dar a spus ce intenționează să facă cu o parte din banii câștigați la Bravo, ai stil! Celebrities.

Alexandra Ungureanu a spus că, inițial, vrea să investească pentru moment în cadourile pentru Crăciun. Vrea să le facă o bucurie celor dragi. În rest, nu a precizat ce va face cu banii câștigați la Bravo, ai stil!.

„O să fac niște investiții în avans pentru cadourile de Crăciun pe care nu am apucat să le cumpăr pentru că efectiv nu vedeam dincolo de data asta de 19 decembrie. Parcă era sfârșitul lumii. După aia nu mi-am mai programat absolut nimic.

Ar fi frumos să le iau și eu cadouri celor dragi, familie, prieteni. De fapt, prietenii mi-au trimis facturile de telefon, nu cred că le mai iau cadouri, le dau bani să-și plătească telefonul', a mai transmis Alexandra Ungureanu cu privire la ce va face cu banii câștigați la Bravo, ai stil!

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter