Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii concurenți la Survivor România sezonul 2

Publicat pe

Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu se numără printre primii Faimoși de la Survivor România sezonul doi. Sezonul al doilea al reality-showului de la Kanal D vine cu surprize mari în ceea ce îi privește pe concurenți. De altfel, Alexandra Stan s-ar afla pe lista vedetelor care au acceptat provocarea Survivor România 2021. Pe lângă alte nume vehiculate, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu sunt cei trei faimoși aleși oficial care își vor face bagajele și vor pleca în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Costi Ioniță este unul dintre cei mai vechi și apreciați artiști din România. Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, la doar 12 ani întră în taraful clubului Constanța, la 13 ani mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha.

Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii concurenți la Survivor România sezonul 2Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii concurenți la Survivor România sezonul 2

În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy', cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame'. Costi Ioniță spune acum „Da!' unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul lui – „Survivor România'.

Costi Ioniță participă la Survivor România sezonul 2: „Trebuie să lupt'

Pentru Costi Ioniță este prima oară când participă la un astfel de reality show. Carismaticul artist spune însă că este pregătit pentru toate greutățile pe care le presupune Survivor România sezonul 2. Știe că nu este ușor și că vor fi situații în care mâncarea va fi puțină sau deloc, însă spune că este momentul să facă armată, dacă tot nu a făcut-o în tinerețe.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul!   va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt', a declarat Costi Ioniță. 

Cătălin Moroșanu participă la Survivor România sezonul 2: „Mi-aș dori să slăbesc acolo'

Cătălin Moroșanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor'. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri impresionante.  Una dintre cele mai carismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare. 

Una dintre cele mai carismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare. 

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea ', a declarat Cătălin Moroșanu. 

Cosmin Stanciu participă la Survivor România sezonul 2: „Voi face față acestei competiții'

 O prezența atletică în acest show extraordinar este Cosmin Stanciu, care,  la 33 de ani, este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Practică acest sport, karate, de la vârsta de șapte ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex,  la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.    

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice', a spus Cosmin Stanciu. 

Elena Ionescu a câștigat Survivor

Elena Ionescu a câștigat marele premiul, de 250.000 de lei, la Survivor România. Cântăreața în vârstă de 32 de ani a plecat cu trofeul și marele premiu, însă nu înainte de a dezvălui motivul pentru care a decis să participe la concurs și ce are de gând să facă cu banii câștigați!

Elena Ionescu a stârnit o serie de controverse în cadrul competiției Survivor România, a fost implicată în mai multe scandaluri, cele mai puternice fiind cu Grațiela Duban, însă eforturile sale nu au fost în van, având în vedere că la final a ieșit câștigătoare.

Citește și: Alexandra Stan, în cărți pentru Survivor România 2021! Ce alte vedete pleacă în Republica Dominicană

Elena Ionescu a câștigat Survivor, dar încă stă cu chirie! Ce va face artista cu banii

E încă măritată, în acte, dar are un nou iubit! Cine e bărbatul care a cucerit-o pe Andreea Antonescu, după relația tumultuoasă cu „Prințul Taxiurilor'

Citește și: Cine este Elena Ionescu, concurentă Survivor România 2020.Curiozitatea şi teribilismul o trimit pe cântăreaţă în jungla din Dominicană!

Cei de acasă au decis prin vot că Elena Ionescu este câștigătoarea Survivor România, astfel reușind să intre în posesia marelui premiu de 250.000 de lei.

„Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băieţelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an şi 4 luni. Vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin şi sper din tot sufletul să câştig pentru că asta este cea mai mare realizare pe care aş putea să o fac pentru el în momentul de faţă, a declarat Elena.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter