Elena Ionescu a câștigat Survivor, dar încă stă cu chirie! Ce va face artista cu banii

Publicat pe

După câștigarea competiției Survivor, Elena Ionescu are planuri mari. Artista încă locuiește cu chirie, însă își dorește enorm să aibă o casă a ei. Iată ce are de gând să facă cu premiul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Atunci când Elena Ionescu a câștigat competiția Survivor, fanii au fost foarte fericiți, cu atât mai mult cu cât este o mamă singură și nu are o situație financiară de invidiat. Mai mult, artista locuiește cu chirie, iar în București prețurile ating uneori sume amețitoare.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Artista a fost cucerită imediat: 'A fost o chimie'

O căsuță pe pământ…

Elena Ionescu nu a reușit niciodată până acum să strângă o sumă atât de mare pentru a putea cumpăra o casă. Iată însă că visul ei de a avea propria locuință a devenit realitate, iar banii pe care i-a câștigat la Survivor România, 250.000 de lei, îi va investi într-o casă.

„Vreau să îmi cumpăr o casă. O căsuță pe pământ, cu un pic de curte. Vreau să am suficient loc cât să se joace băiețelul meu afară. Am și un câine, o cățelușă maidaneză pe care am găsit-o pe stradă și am adoptat-o și pe care o iubim foarte mult. O curticică mică ar fi suficient pentru noi și o căsuță modestă. Știți cum se spune, să ai unde să pui capul… E altceva când știi că e casa ta, oricât de micuță ar fi. Noi acum stăm cu chirie, așa că asta vreau să fac cu premiul de la Survivor România”, a declarat Elena pentru wowbiz.ro.

Citește și: E încă măritată, în acte, dar are un nou iubit! Cine e bărbatul care a cucerit-o pe Andreea Antonescu, după relația tumultuoasă cu „Prințul Taxiurilor”

Elena Ionescu a câștigat Survivor, dar încă stă cu chirie! Ce va face artista cu baniiElena Ionescu a câștigat Survivor, dar încă stă cu chirie! Ce va face artista cu banii

Vrea o viață mai bună pentru copilul ei

Elena Ionescu a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat Libertatea pentru femei, că a intrat în competiția Survivor Romania cu gândul de a se regăsi pe sine, după despărțirea de soțul ei. 

„Am intrat cu gândul de a ma regăsi pe mine după despărțirea de soțul meu, după o perioadă de un an de zile de când îmi creșteam singură copilul, după repoziționarea mea în lumea muzicală’, a declarat cântăreața. 

A venit în concurs pentru a îi oferi băiețelului ei o viață mai bună. Elena a vrut neapărat să câștige pentru a se muta din garsoniera în care locuia. 

„Simt că am fost o luptătoare din momentul în care am rămas singură, cu copilul meu, dar și când am ales să merg la ‘Survivor pentru a-i oferi lui o viață mai bună’. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter