Cine este Dragoș Borcănea, noul iubit al Andreei Antonescu

Publicat pe

Andreea Antonescu este din nou fericită alături de noul ei iubit, Dragoș Borcănea, însă puțini știu cine este cel care a cucerit-o. Chiar dacă este încă măritată în acte, artista nu s-a temut să-și refacă viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După un mariaj care nu a mai funcționat și o relație tumultoasă, jumătatea trupei Andre s-a îndrăgostit din nou. Vedeta a fost surprinsă pe plajă alături de cel care a reușit să o facă să-l uite pe 'Prințișorul taxiurilor', pe numele lui Ștefan Manolache.

Andreea Antonescu și-a petrecut weekend-ul în Vama Veche alături de noul ei iubit, Dragoș Borcănea, iar mulți au fost curioși să afle cine este acesta.

Cei doi nu au fost singuri la mare, ci însoțiți de Andreea Bălan și noul ei iubit, Tiberiu Argint. Aceștia s-au distrat toată noaptea pe plajă fără să se mai gândescă la nimic.

Noul iubit al Andreei Antonescu se numește Dragoș Borcănea și este un fotograf renumit. Bărbatul are 34 de ani și este cunoscut de vedete, iar de multe ori iese și la evenimentele mondene din Capitală.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Artista a fost cucerită imediat: 'A fost o chimie'

Fotograful a mai fost văzut în urmă cu câțiva ani la brațul unei actrițe celebre de la noi, Adina Galupa. La vremea respectivă, vedeta nu a dat prea multe detalii despre cine este Dragoș Borcănea, însă a precizat că este un fotograf foarte bun și că i-a făcut plăcere să o însoțească la un eveniment monden.

Cine este Dragoș Borcănea, noul iubit al Andreei AntonescuCine este Dragoș Borcănea, noul iubit al Andreei Antonescu

Citește și: E încă măritată, în acte, dar are un nou iubit! Cine e bărbatul care a cucerit-o pe Andreea Antonescu, după relația tumultuoasă cu „Prințul Taxiurilor'

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter