Reghe, primele declarații despre scena în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa și zvonurile că cei doi ar fi iubiți: "Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi"

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf face primele declarații despre scandalul care a avut loc între Anamaria Prodan și Dan Alexa, profitând de ocazie pentru a lămuri și dacă a existat o legătură amoroasă între cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa a fost răsunător în showbiz. Totul s-a petrecut la finalul unui meci. Spiritele s-au încins, iar după o discuție aprinsă Anamaria a răbufnit și i-a dat un pumn în față antrenorului, cearta continuând și la vestiare.

Laurențiu Reghecampf face acum primele declarații după scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa și lămurește motivele pentru care s-a ajuns la incident. Antrenorul a ținut să clarifice că nu a aprobat din start gestul soției sale și că reacția ei nu a fost una normală în acest caz.

Citește și: Răzvan Simion încă suferă după despărțirea de Lidia Buble? A transmis un mesaj surprinzător:„Nu ești destul de puternic să faci față…'

„Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”, a spus Laurențiu Reghcampf pentru GSP.

Citește și:Anda Adam, dedicație cu subînțeles după ce s-a zvonit că divorțează?„Încerc să mă las de tine, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi'

A existat o legătură amoroasă între Anamaria Prodan și Dan Alexa?

La acel moment s-a vehiculat și posibilitatea ca pe Anamaria Prodan și Dan Alexa să-i fi legat ceva mai mult, iar Laurențiu a exclus o legătură amoroasă între cei doi:

„Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească… Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică”, a mai precizat Reghcampf.

Citește și: Elena Ionescu a câștigat Survivor, dar încă stă cu chirie!Ce va face artista cu banii

În ciuda temperamentului vulcanic și al ieșirilor soției sale, antrenorul își admiră partenera și susține că „nu e greu deloc să fii soțul Anei”.

„Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile lui”, a relatat Laurențiu.

Reghe, primele declarații despre scena în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa și zvonurile că cei doi ar fi iubiți: "Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi"Reghe, primele declarații despre scena în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa și zvonurile că cei doi ar fi iubiți: "Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi"

Citește și: Cine este Dragoș Borcănea, noul iubit al Andreei Antonescu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter