Anda Adam, dedicație cu subînțeles după ce s-a zvonit că divorțează? "Încerc să mă las de tine, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi"

Publicat pe

Anda Adam a negat vehement că ar fi depus actele de divorț la notar sau că ar exista probleme între ea și soțul ei, cu toate acestea s-a zvonit că relația lor ar fi pe butuci. Acum, după ce a fredonat o melodie a cărui versuri par a fi un mesaj cu subînțeles transmis partenerului, solista a pus fanii serios pe gânduri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultimul timp s-a discutat intens pe seama unui divorț între Anda Adam și Sorin Niculescu, tatăl fetiței sale. S-a spus inclusiv că ar fi depus actele la notar, că nu mai formează un cuplu și că mai locuiesc împreună doar de dragul copilului. Totuși, Anda Adam a lămurit lucrurile și a dezmințit zvonurile apărute.

‘Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea’, ne-a declarat Anda Adam în exclusivitate.

Citește și: Răzvan Simion încă suferă după despărțirea de Lidia Buble? Mesajul surprinzător transmis de prezentator:„Nu ești destul de puternic să faci față…'

Într-adevăr, cei doi au evitat să se afișeze împreună în ultimul timp, însă probabil mizează pe discreție în ceea ce privește căsnicia lor. Chiar dacă au renunțat la verighete și nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, se pare că divorțul nu este luat în calcul.

Citește și: E încă măritată, în acte, dar are un nou iubit! Cine e bărbatul care a cucerit-o pe Andreea Antonescu, după relația tumultuoasă cu „Prințul Taxiurilor'

„Nu mai am același vibe nici când aud te iubesc”

Totuși, un nou gest al Andei Adam a pus fanii pe gânduri. Vedeta a fredonat versurile unei melodii a lui Connect-R și Nane- „Drogul Meu Neinterzis”, care pot fi interpretabile, dar fiind contextul actual:

„Încerc să mă las de tine de ceva timp
Că tu nu schimbi nimic în schimb vrei numai să mă schimbi
Și mă plimbi prin toate tripurile care-mi schimbă filmul
Eu cobor la prima, babe, coboară tu la primul
Cândva nu mă saturam de prezența ta
Da parcă nu mai e la fel și mi-o dă altcumva
Nu mai am același vibe nici când aud te iubesc
Probabil asta pățești când îl folosești prea des

Citește și: Detalii neștiute din trecutul Corinei Caragea:„Mă transformam după școală, când mergeam la castinguri'. Din ce a câștigat prezentatoarea TV primii bani / EXCLUSIV

Faci tu ceva ce-mi place mie
Ai tu ceva de nu-ți rezist
Tu ești și rau da ești si bine
Ești drogul meu neinterzis
Ești cel mai dulce compromis
„, sunt o parte dintre versurile melodiei fredonate de Anda Adam la InstaStory.

Anda Adam, dedicație cu subînțeles după ce s-a zvonit că divorțează? "Încerc să mă las de tine, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi"Anda Adam, dedicație cu subînțeles după ce s-a zvonit că divorțează? "Încerc să mă las de tine, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi"

Sursa foto: Instagram

Citește și: Motivul pentru care Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Artista a fost cucerită imediat:'A fost o chimie'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter