E încă măritată, în acte, dar are un nou iubit! Cine e bărbatul care a cucerit-o pe Andreea Antonescu, după relația tumultuoasă cu "Prințul Taxiurilor"

Publicat pe

Andreea Antonescu a suferit destul de mult în relația cu Ștefan Manolache, cei doi împăcându-se și despărțindu-se de nenumărate ori, dar Prințul Taxiurilor este, deja, istorie. Vedeta iubește din nou, iar noul ei iubit, Dragoș Borcanea, a însoțit-o în weekend la Vama Veche, cei doi afișându-se fără rețineri. Cine este Dragoș? Un fotograf profesionist, mai tânăr decât ea cu patru ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 6 luni de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a trecut mai departe și și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Modelul a fost urmat și de către colega ei de trupă, Andreea Antonescu, și ea încă o femeie căsătorită, care, în același timp cu prietena ei, și-a scos noul iubit în lume.

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu:„A fost cel mai dificil moment din viața noastră'. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

O viață nouă pentru amândouă

După ce Andreea Bălan a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de noul ei iubit, în Vama Veche, iată că, la scurt timp, blondei i s-a alăturat și jumătatea brună a trupei Andre, care le-a oferit o mare surpriză paparazzilor aflați pe urmele colegei sale, aceasta fiind însoțită.

După despărțirea de soțul ei, Traian Spack, Andreea Antonescu părea să-și fi găsit din nou iubirea, dar, din păcate, relația cu Ștefan Manolache, cu 11 ani mai tânăr decât ea nu a funcționat și după 5 luni s-au despărțit. Acum însă, în viața artistei există un nou bărbat, iar Andreea Antonescu este din nou fericită.

Citește și: Bianca Drăgușanu, momente speciale alături de fiica ei, în vacanță:„Te iubesc până la lună și înapoi'. Fotografia cu Sofia care a făcut furori

Distracție la adăpostul întunericului, alături de noii iubiți

Cei patru îndrăgostiți au fost surprinși de către paparazzii Cancan distrându-se împreună, alături de noii lor iubiți. Dacă, la adăpostul întunericului, Andreea Bălan ș Tiberiu Argint, au lăsat precauțiile la o parte și s-au sărutat pătimaș, Andreea Antonescu și noul ei iubit au fost puțin mai rezervați, fiind surprinși doar ținându-se de mână…

Citește și: Motivul pentru care Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Artista a fost cucerită imediat: 'A fost o chimie'

Cine este noul iubit al Andreei Bălan

După multe luni în care a fost dezamăgită și a suferit din cauza lui George Burcea, Andreea Bălan s-a îndrăgostit de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint.

Noul iubit al vedetei are o situație financiară foarte bună, spre deosebire de George Burcea, care nu încasa prea mulți bani din teatru. Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio.

E încă măritată, în acte, dar are un nou iubit! Cine e bărbatul care a cucerit-o pe Andreea Antonescu, după relația tumultuoasă cu "Prințul Taxiurilor"E încă măritată, în acte, dar are un nou iubit! Cine e bărbatul care a cucerit-o pe Andreea Antonescu, după relația tumultuoasă cu "Prințul Taxiurilor"

Cine este noul iubit al Andreei Antonescu

Noul iubit al Andreei Antonescu se numește Dragoș Borcanea, are 34 de ani și este specializat fotograf, specializat în advertising. Din fericire, el și Tiberiu se înțeleg perfect, cu atât mai mult cu cât îi leagă o pasiune comună, fotografia. Dragoș este un nume cunoscut în piața media din România, fiind unul dintre fotografii unei renumite reviste de modă și beauty. De altfel, el a lucrat pentru mai multe campanii publicitare care au avut ca protagoniste ;i vedete, deci nu este total str[in de lumea showbiz-ului.

Foto: Instagram, cancan.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter