Leonard Miron o critică pe Andreea Marin: "Promovează la TVR prietenii care o ajută în viaţa personală"

Publicat pe

Fostul realizator TVR, Leonard Miron, o critică dur pe Andreea Marin, despre care susține că și-ar aduce prietenii și cunoștințele în cadrul emisiunii pe care o moderează pentru a o ajuta în plan personal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Leonard Miron este de părere că, Televiziunea Română ar avea nevoie dneapărat să-și recâștige credibilitatea, înainte de orice. Fostul prezentator a iscat un scandal de proporții cu Marina Almășan și nu a evitat să-și spună părerea nici despre Andreea Marin și emisiunea pe care o moderează.

Leonard Miron o critică pe Andreea Marin: "Promovează la TVR prietenii care o ajută în viaţa personală"Leonard Miron o critică pe Andreea Marin: "Promovează la TVR prietenii care o ajută în viaţa personală"

Leonard Miron: „Promovează prietenii la TVR'

Leonard Miron susține că Andreea Marin ar invita în cadrul emisiunii pe care o moderează la TVR, „Nu există nu se poate', persoane care ar ajuta-o în plan personal.

„Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţine şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii. Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă.

La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei…Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audienţă- , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR', a spus Leonard Miron, într-un interviu acordat fanatik.ro.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Leonard Miron la un an de când și-a pregătit locul de veci.A luptat cu cancerul, dar și cu infecția COVID-19

Citește și: Cum au sărbătorit Leonard Miron și iubitul lui vindecarea de COVID-19:”Eu sunt un soi rău așa și ăsta niciodată nu piere!”

Citește și: Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei:”S-a căţărat pe umerii mei!”

Citește și: Cum a reacționat fiul lui Marcel Toader, după ce Maria Constantin a povestit că a fost bătută și înșelată:'Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles'

Leonard Miron: „Asta nu e în regulă. Asta trebuie curăţat'

Leonard Miron susține că în TVR ar trebui să se impună o distanțare clară între interesele postului și cele personale.

Este şi situaţia Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câţiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram şi să zic „Mulţumesc firmei care ne-a zugrăvit şi pui hashtag numele emisiunii şi al postului.

Dacă eşti un influencer, lumea te urmăreşte fără să etichetezi nişte lucruri pentru care eşti plătit în televiziune. Şi aşa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curăţat, stabilirea unei distanţare clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, şi interesele personale.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter