Cine este și cum arată soția lui Dan Barna. Olguța Dana Totolici îi este alături de 14 ani

Publicat pe

Olguța Dana Totolici este soția liderului USR, Dan Barna. Puțini știu detalii despre cea care îi stă alături politicianului. Cine este, cum arată și cu ce se ocupă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Dan Barna, Olguța Dana Totolici, este de meserie jurist, expert în fonduri europene. Lucrează de aproximativ 10 ani la astfel de proiecte, având un CV de-a dreptul impresionant.

Cine este și cum arată soția lui Dan Barna. Olguța Dana Totolici îi este alături de 14 aniCine este și cum arată soția lui Dan Barna. Olguța Dana Totolici îi este alături de 14 ani

Cine este Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna

Olguța Totolici ocupă funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, de aproximativ 9 luni, la OMV Petrom, companie în cadrul căreia activează de peste 11 ani. Anterior, Olguța Totolici ocupa funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, potrivit profilului de LinkedIn.

Soția lui Dan Barna ar fi colegă de muncă cu soțul Vioricăi Dăncilă, Cristinel Dăncilă, care lucrează în cadrul aceleași companii.

Soția lui Dan Barna a urmat cursurile Facultății de Drept, asemenea soțului ei. De asemenea, a făcut două mastere, dintre care unul la Paris, în cadrul Universității de la Sorbona. În plus, Olguța Totolici are și doctoratul în dreptul muncii la Universitatea Titulescu, precum și un MBA la Universitatea din Hull.

Dan Barna: „Soţia mea este un om grozav'

În cadrul unui interviu acordat lui Marius Tucă, Dan Barna a subliniat că soția lui constituie echilibrul său mental.

‘Soţia mea este un om grozav şi, din păcate, aloc puţin timp, prea puţin timp familiei şi ăsta este un lucru pe care mă tot chinui să-l repar, a declarat politicianul.

Citește și: E oficial! Ioana și Ilie Năstase divorțează! Primele declarații ale Ioanei, după ce a depus actele la Tribunal:'O femeie nu merită înjosită'

Citește și: Leonard Miron o critică pe Andreea Marin:„Promovează la TVR prietenii care o ajută în viaţa personală'

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe:„Sunt încă tânără'

Citește și: Cine este Mircea Săplăcan, de la Șef sub Acoperire.A devenit milionar dintr-o afacere cu flori

Ce avere are Dan Barna

Din declarația de avere a lui Dan Barna reiese că are un teren de 1.200 de metri pătrați în Rășinari, județul Sibiu, De asemenea, mai deține trei apartamente, unul în Capitală și două în Sibiu.

La capitolul economii ar avea suma de 85.000 de lei și 32.000 euro în bancă, plus 422.000 de lei într-un depozit bancar. În plus, Dan Barna mai are acțiuni în numeroase firme, în valoare de 55.000 de lei.

Cine este Dan Barna

Ilie Dan Barna s-a născut la 10 iulie 1975, în Sibiu. Când era copil își dorea să se facă arheolog, însă, la dorința părinților, a intrat la Facultatea de Drept din București. După absolvire s-a angajat la o casă de avocatură, unde a fost avocat de consultanță.

Nu a fost foarte încântat de faptul că trebuia să conspecteze ‘mii de pagini de legislație’, așa că și-a dat demisia.

Apoi, după ce a găsit un anunț al Comisiei Europene, a început să se ocupe de proiectele europene. Iar după câțiva ani, Dan Barna a fost unul dintre cei 17 români admiși pentru a fi certificați internațional ca instructori în domeniul fondurilor structurale.

În 2007 s-a căsătorit la Sibiu cu Olguța și a condus timp de mai mulți ani o companie de management de proiecte europene.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter