I-a făcut flagrant! Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu l-a înșelat cu Tudy: "Am așteptat 3 ore să iasă din apartament"

Publicat pe

La 11 ani de la divorțul de Oana Zăvoranu, Pepe a povestit cum a prins-o pe soția lui că îl înșela cu Tudy. Cântărețul a oferit detalii demne de scenariul unui film, însă reacția lui de atunci, când l-a confruntat pe amantul Oanei, a fost cel puțin surprinzătoare. Pepe nu a făcut scandal și s-a mulțumit doar să intenteze divorțul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În cadrul unui joc de noroc cu prietenii, postat pe contul său de YouTube, Pepe a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut în căsnicia cu Oana Zăvoranu, cum a prins-o pe soția lui cu Tudy și cum s-a terminat căsnicia lor.

I-a făcut flagrant! Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu l-a înșelat cu Tudy: "Am așteptat 3 ore să iasă din apartament"I-a făcut flagrant! Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu l-a înșelat cu Tudy: "Am așteptat 3 ore să iasă din apartament"

„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul.

Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.', a povestit Pepe.

Citeste si: Oana Zăvoranu, declarații tăioase despre relația cu Pepe: 'Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând'

Citeste si: Oana Zăvoranu îi ține partea Ralucăi Pastramă, în divorțul de Pepe: „Dacă l-a înșelat, bine i-a făcut”

Citeste si: Oana Roman, despre căsniciile eșuate ale lui Pepe: „Nu mai locuiau împreună când Raluca a plecat la munte”

Pepe bănuia de mai mult timp că Oana Zăvoranu îl înșela

Artistul a mărturisit că bănuia că soția lui este infidelă din cauza unor imagini compromițătoare cu bruneta și amantul ei, însă pentru a se convinge singur și a o putea confrunta, Pepe a urmărit-o pe Oana.

Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis „Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?. M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis „Băi boss..oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe” și am plecat.', a povestit Pepe.

După ce a fost prinsă în flagrant și au decis să se despartă, Oana Zăvoranu nu s-a lăsat cu una, cu două și a decis să plece din casa fostului soț cu tot ce se poate. Pepe a acuzat-o pe actriță că i-a luat până și televizorul și canapelele din apartamentul lui, iar apoi l-a acuzat și pe el de infidelități, potrivit spynews.ro.

Pepe încă mai crede în iubire, după două căsnicii eșuate

Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la final de drum după o căsnicie de 8 ani. După ce au semnat actele de divorț la notar, concurentul de la 'Te cunosc de undeva', de la Antena 1, se arată mai pregătit ca niciodată pentru o nouă viață. Ba chiar a vorbit și despre cum trebuie să arate viitoarea sa parteneră: „cea mai frumoasă, cea mai sexy și cea mai dulce este următoarea'.

'E nevoie de dragoste din partea femeilor, e nevoie de căsătorie și eu cred în dragoste sinceră, cred în dragostea necondiționată. E clar că fiecare om e cu destinul lui și cu viața lui. Cu bune, cu rele, asta e viața. Întotdeauna, cea mai frumoasă, cea mai sexy și cea mai dulce este următoarea', a declarat Pepe în cadrul unui interviu pentru Happy Channel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter