Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace de dragul copiilor. Au petrecut weekendul împreună

Publicat pe

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, îngreunat de lupta pentru custodie, pare să nu se mai termine. Iată însă că, recent, cei doi ar fi îngropat securea războiului, iar asta datorită celor doi copii, care își doresc să fie alături de părinții lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, care ar fi trebuit să fie unul amiabil, durează deja de doi ani, iar în timp s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Cei doi s-au acuzat reciproc că nu sunt părinți buni, au ieșit la iveală detalii picante din viața amoroasă extraconjugală a soțului, apoi ea l-a reclamat la DIICOT pentru proxenetism și trafic de droguri, el a cerut custodia copiilor…

În cele din urmă, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns la un numitor comun, cel puțin în ceea ce privește drepturile de vizitare.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace de dragul copiilor. Au petrecut weekendul împreunăClaudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace de dragul copiilor. Au petrecut weekendul împreună

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului

Lupta dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, mutată din instanță în social media, le aduce, cu siguranță, prejudicii copiilor, care au devenit monedă de schimb într-un război al adulților. Cei doi părinți și-au împărțit, conform deciziei instanței perioadele în care stau cu cei mici, însă, se pare, recent lucrurile au luat o turnură diferită.

În acest weekend, când copiii trebuiau să stea la Claudia Pătrășcanu, tatăl lor a postat pe contul său de socializare imagini cu cei doi puști. Conform Spynews, care citează surse din proximitatea celor doi, se pare că omul de afaceri a mers la Constanța, unde locuiește acum fost lui soție, iar cei patru și-ar fi petrecut timpul împreună, ca o adevărată familie. Gestul Claudiei spune multe, mai ales că în această perioadă ar fi fost rândul ei să stea cu cei mici, și nu al fostului ei soț.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă: „M-am lovit de critici când eram foarte slabă” / EXCLUSIV

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

Citește și: Cristina Cioran, prima poză cu burtica de gravidă: „Nu vreau să nasc natural'

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară.Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Citește și: Maia Morgenstern, amenințată cu moartea:„Nu mă voi opri până nu va fi jumulită de vie’. Actrița a depus plângere la Poliție

Se pare că, în cadrul ședințelor de terapie psihologică, cei doi copii ai cuplului și-ar fi exprimat dorința de a petrece mai mult timp împreună cu părinții lor, însă nu separat, mai notează sursa citată. Drept urmare, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului de gragul copiilor. Iar asta o dovedesc și fotografiile postate de tatăl lor pe Insta Story, din Constanța, unde, alături de el și de copii, se afla și claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a cerut custodia copiilor în instanță

Nu este exclus ca Claudia Pătrășcanu să fi trecut la sentimente mai bune, după ce, la începutul acestei lui, Gabi Bădălău a cerut custodia exclusivă a copiilor în instanță. Cei doi soți s-au întâlnit față în față, la Judecătoria sectorului 6, și au pus totul în joc pentru a primi dreptul de a ține copiii. Artista a declarat, încă de la începutul acestui scandal, că își dorește custodia exclusivă, deoarece milionarul nu ar fi un părinte potrivit pentru micuți.

Afaceristul a anunțat însă că el este cel care ar trebui să crească cei doi copii pe care îi are din mariajul cu artista. El și-a motivat acest gest neașteptat prin faptul că are o situație materială suficient de bună pentru ca aceștia să beneficieze de o educație potrivită.

‘Copiii au și mamă, au și tată. De copii ne ocupăm amândoi. De creșterea copiilor, partea financiară, mă ocup în mare parte eu. Eu am spus mereu că sunt convins că cei doi copii au o creștere, o educație și un viitor mai bun alături de familia mea. Sper să se termine cât mai repede toată acestă nebunie’, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars, înainte de a intra în sala de judecată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter