Oana Roman, despre căsniciile eșuate ale lui Pepe: "Nu mai locuiau împreună când Raluca a plecat la munte"

Publicat pe

Oana Roman a fost invitată într-o emisiune TV, unde a vorbit despre căsniciile eșuate ale lui Pepe, dar a transmis un mesaj subtil și pentru Oana Zăvoranu. Vedeta a spus lucrurilor pe nume și a făcut declarații despre prietenia ei cu artistul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea știe că Oana Roman are o relație foarte apropiată cu Pepe, iar de fiecare dată i-a luat apărarea atunci când a fost nevoie. Invitată la Antena Stars, vedeta a vorbit și despre despărțirea artistului de Raluca Pastramă. Oana Roman crede că cineva ar fi îndemnat-o pe mama fetițelor lui Pepe să recurgă la astfel de gesturi.

'Nu-mi dau seama dacă în seara aia, într-un moment de disperare, s-a dus să facă chestia asta sau cineva i-a sugerat. Rezultatul a fost unul prost. Și pentru el și pentru ea. Pepe nu avea de unde să știe de plecarea ei la munte, pentru că nu mai locuiau împreună. Eu cred că, cumva, toți în viața asta avem și ducem o cruce. Cred că asta e crucea lui.', a declarat Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că Pepe își iubește foarte mult fetițele și el nu și-a dorit să se ajungă aici. Atunci când artistul a anunțat divorțul pe YouTube, totul era planificat să se întâmple pe cale amiabilă, însă situația a luat o întorsătură total neașteptată.

'Nu cred că el și-a dorit să se ajungă la un conflict de genul ăsta. Nu știu dacă acest ordin de restricție a avut alt scop ascuns, pentru că, cu siguranță, el nu este un pericol, cel puțin pentru copii. Acel ordin a fost relativ la copii și mi s-a părut ciudat. Orice ar putea fi pe lumea asta, dar nu un pericol pentru copii.', a mai spus vedeta.

Oana Roman, despre căsniciile eșuate ale lui Pepe: "Nu mai locuiau împreună când Raluca a plecat la munte"Oana Roman, despre căsniciile eșuate ale lui Pepe: "Nu mai locuiau împreună când Raluca a plecat la munte"

Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

Nu mai este un secret că Oana Zăvoranu a atacat-o în repetate rânduri pe Oana Roman, iar acum soția lui Marius Elisei a reacționat în urma speculațiilor apărute. La un moment dat, vedeta ar fi spus că Oana Roman visează la o relație cu Pepe.

Citește și: Detalii despre escapada la munte a Ralucăi Pastramă, din timpul căsniciei! Cine e bărbatul despre care Pepe a povestit în fața instanței

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:”A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!”

Citește și: Oana Zăvoranu, declarații total neașteptate după ce s-a aflat că Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă:”El este controlat de această familie”

Citește și: Ori la bal, ori la spital!Raluca Pastramă divorțează de Pepe cu Poliția, așa cum a făcut și Oana Zăvoranu, în 2011

'El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea.', a declarat Oana Roman.

Vedeta a vorbit întotdeauna frumos despre Pepe și despre familia lui. Oana Roman și Pepe sunt extrem de apropiați și se ajută reciproc.

'Sunt oameni care au încercat să abereze și să insinueze că eu aș vrea să am o relație cu el, niște lucruri atât de strogătoare la cer. A fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea. Eu în cele mai grele din viața lui am fost lângă el și l-am susținut fără să-mi ceară.', a mai spus fiica lui Petre Roman.

Oana Roman a spus și unde crede că Pepe greșește. Artistul a avut ghinion în dragoste, iar se pare că fiecare despărțire se termină cu scandal.

'Cred că a fost prea permisiv. Și cred că a arătat că este capabil să ofere absolut orice total necondiționat și atunci când oamenii văd asta, au senzația că pot să-și permită orice. El trăiește pentru familia lui, pentru copiii lui și cât a fost în casă cu Raluca, a trăit pentru ea.', a continuat vedeta.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter