Bianca Drăgușanu, mamă pentru fiica lui Alex Bodi, în timp ce el se află după gratii! Ce surpriză i-a făcut Selenei

Publicat pe

Deși ea și Alex Bodi nu mai formează un cuplu, Bianca Drăgușanu dă totuși dovadă de multă empatie. Fosta soție a omului de afaceri are grijă de Selena, fiica lui Alex Bodi, în timp ce tatăl ei se află după gratii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio de ceva timp, iar de data asta pare să nu mai existe cale de împăcare între blondină și milionar. Chiar dacă a spus că nu mai este interesată de viața fostului ei soț, Bianca a făcut totuși o excepție… În timp ce Bodi se află după gratii, acuzat într-un dosar de proxenetism, blondina joacă rolul de mamă pentru fiica cea mică aomului de afaceri.

Selena trece prin momente dificile, de două săptămâni, de când tatăl ei se află în închisoare, cu atât mai mult cu cât mama ei este în Germania în momentul de față. Drept urmare, Bianca și-a intrat în rolul de mamă vitregă și i-a făcut o bucurie micuței.

Bianca Drăgușanu a luat-o de la grădiniță pe Selena

Și pentru că niciun copil nu merită să sufere din vina părinților, Bianca Drăgușanu s-a gândit să-i facă o surpriză Selenei, așadar a mers și a luat-o de la grădinință, împreună cu fiica ei, Sofia. De altfel, Bianca a și filmat momentul întâlnirii dintre cele două fetițe și reacția incredibilă a Selenei și Sofiei.

Ulterior, Bianca a postat pe contul ei de socializare totul, iar fanii au felicitat-o pentru gestul ei, cu atât mai mult cu cât blondina a etichetat-o în postare și pe Iulia Sălăgean, mama Selenei și fosta soție a lui Alex Bodi, dovadă că între ele există o relație bună.

Mai apoi, micuțele au avut parte de o zi plină de suprize, de la grădiniță Bianca Drăgușanu ducându-le pe micuțe, la una dintre bunele ei prietene, Victoria, care le-a așteptat pe Sofia și pe Selena cu un tort, pe care cele două puștoaice l-au ornat.

Bianca Drăgușanu, mamă pentru fiica lui Alex Bodi, în timp ce el se află după gratii! Ce surpriză i-a făcut SeleneiBianca Drăgușanu, mamă pentru fiica lui Alex Bodi, în timp ce el se află după gratii! Ce surpriză i-a făcut Selenei

Fiica Biancăi Drăgușanu și fiica lui Alex Bodi sunt ca două surori

Anul acesta, Sofia a început grădinița, dar emoțiile inițiale au fost minimalizate și de bucuria de a o avea alături de Slena, fiica lui Alex Bodi, care merge și ea la aceeași grădinită. Între cele două puștoaice este o relație bună, Selena fiind ca o adevărată soră pentru Sofia. Mai mult,m în prima ei zi de grădiniță fiica Biancăi și a lui Victor Slav a fost însoțită la grădiniță atât de tatăl ei, cât și de Alex Bodi.

„Selena și Sofia sunt vecine, sunt surori și acum vor fi și colege de grădiniță. Mama ei a avut treabă, să îi procure toate actele necesare, și Alex s-a dus să își facă analizele, de aceea Selena a rămas cu mine”, declara Bianca Drăgușanu la vremea respectivă.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub: „Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani. Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

Citește și: Ce pensie are Silviu Prigoană, la doar 56 de ani. Suma este mai mare decât salariul președintelui Iohannis

Citește și: Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter