Raluca Pastramă și Pepe, pentru prima oară împreună, după divorț. Au pozat ca o familie

Publicat pe

Raluca Pastramă și Pepe s-au afișat împreună la două luni de la divorț. Cei doi au sărbătorit-o pe fiica lor, Rosa, și i-au organizat o petrecere așa cum micuța și-a dorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După 8 ani de relație, Raluca Pastramă și Pepe au decis să se despartă, însă au fost împreună la ziua de naștere a fiicei lor, Rosa. Cei doi au semnat actele de divorț în urmă cu două luni, însă nu au ezitat să pozeze ca o adevărată familie de dragul fetițelor.

Raluca Pastramă și Pepe, pentru prima oară împreună, după divorț. Au pozat ca o familieRaluca Pastramă și Pepe, pentru prima oară împreună, după divorț. Au pozat ca o familie

'👧🏻🌹 My baby girl is getting bigger 🌹👧🏻 Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit catre voi!', a scris Raluca Pastramă pe una dintre rețelele de socializare.

Deși sunt despărțiti, Pepe și Raluca Pastramă își doresc ca fetițele lor să fie fericite și să nu simtă lipsa niciunui părinte. Artistul și mama copiilor săi au îngropat securea războiului și au pozat ca o adevărată familie.

Mezina familiei a împlinit vârsta de 6 ani și a avut parte de o petrecere așa cum și-a dorit. Tortul a fost unul impresionant, cu etaje și tema 'Frumoasa și bestia', iar invitați speciali au fost Bibi și Antonio Pican.

Citește și: Gesturi tandre între Raluka și Pepe. Cum au fost surprinși împreună: „Iubire…”

Citește și: Raluca Pastramă s-a vindecat complet după divorțul de Pepe. Cine a făcut-o să uite de supărări

Citește și: Ce a făcut Pepe cu verigheta, după divorțul de Raluca Pastramă: „Nu e așa simplu…”

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe: „Sunt încă tânără”

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat la notar

Pe 8 februarie, Pepe și Raluca Pastramă s-au prezentat la notar pentru a semna actele de divorț. Cei doi au ajuns la o înțelegere și au renunțat la scandal. Raluca Pastramă a venit la notar însoțită de fratele ei, Bombo, iar Pepe a venit alături de nepotul său. Prima care a ajuns a fost Raluca, apoi la scurt timp și-a făcut apariția și artistul.

Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

'Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca', a mărturisit Pepe pe canalul său de YouTube.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter