Raluca Pastramă s-a vindecat complet după divorțul de Pepe. Cine a făcut-o să uite de supărări

Publicat pe

Au trecut deja câteva săptămâni de la divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă, iar ea pare că este complet vindecată după despărțirea de tatăl fetițelor sale. Fosta soție a artistului s-a distrat în oraș alături de prietenele sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La doar câteva săptămâni de la divorțul de Pepe, Raluca Pastramă pare că și-a revenit și a uitat complet de supărările din ultima perioadă. Fosta soție a artistului a ieșit în oraș cu prietenele sale, unde s-a distrat ore în șir. Raluca Pastramă a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe imagini de la întâlnirea cu fetele, iar zâmbetul nu i-a lipsit nicio secundă de pe buze.

Raluca Pastramă s-a vindecat complet după divorțul de Pepe. Cine a făcut-o să uite de supărăriRaluca Pastramă s-a vindecat complet după divorțul de Pepe. Cine a făcut-o să uite de supărări

Se pare că Raluca Pastramă nu suferă deloc după despărțirea de tatăl fetițelor sale. Cu ocazia zilei de 8 Martie, bruneta a petrecut în oraș, unde a avut parte și de o surpriză. „Păi dacă este anul meu… Așa a zis Bianca Nuțu. Eu nu o pot contrazice! Ca drept dovadă, am câștigat premiul cel mare din seara asta.', a spus Raluca.

Fosta soție a lui Pepe a câștigat câteva ședințe la o clinică de înfrumusețare din București, unde va merge să se răsfețe. Alături de Raluca Pastramă a fost și Bianca Nuțu, astrologul de la Neatza cu Răzvan și Dani. „Ea deja este o frumoasă și o cenușăreasă, dar acest tratament este potrivit ea și persoanelor care au un ten frumos. O să spui că a dormit nu știu câte ore și o să fie numai bună de dus la o petrecere!', a spus Bianca Nuțu.

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe: „Sunt încă tânără”

Citește și: Pepe a spus adevărul. A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă? „Au existat certuri, îmbrânceli'

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă: „Cred în dragoste, cred în căsnicie” / EXCLUSIV

Citește și: Când s-a rupt relația dintre Pepe și Raluca Pastramă: „Nu mai dormim în același pat din octombrie”

Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe

După ce au existat mai multe speculații privind existența unui alt bărbat în viața ei, Raluca Pastramă a decis să rupă tăcerea. Fosta parteneră a lui Pepe a vorbit despre presupusa infidelitate și a ținut să sublinieze că la acest moment se concentrează pe creșterea și educația fetițelor.

'Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult.

Sigur, erau comoara mea cea mai de preţ şi înainte, înainte când formam împreună cu Pepe o familie, dar acum micuţele mele îmi oferă nu doar sprijin, ci sunt mai mult decât busola care te ajută să nu te pierzi', a spus Raluca Pastramă pentru playtech.ro.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter