Cine este Laurențiu Ilie, de la Șef Sub Acoperire. A devenit milionar... în bucătărie

Publicat pe

În această seară, 23 martie 2021, telespectatorii ProTV vor putea urmări cea de-a șaptea ediție din acest sezon al emisiunii Șef sub Acoperire. În prim plan este Laurențiu Ilie. Astfel, vom face cunoștință cu proprietarul Kitchen Shop, un cunoscut lanț de magazine cu ustensile și accesorii de bucătărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Compania a fost înființată în timpul crizei economice din 2008 și are acum 17 magazine în România și unul în Ungaria. Ideea afacerii i-a aparținut chiar fondatorului, care este pasionat de gătit și a dorit să deschidă un magazin pentru cei care iubesc să gătească.

Cine este Laurențiu Ilie, de la Șef Sub Acoperire. A devenit milionar... în bucătărieCine este Laurențiu Ilie, de la Șef Sub Acoperire. A devenit milionar... în bucătărie

Cine este Laurențiu Ilie de la Șef sub acoperire

Laurențiu Ilie de la Șef sub acoperire a terminat ASE-ul. Este foarte interesant că am făcut ASE-ul jumătate pe vremea lui Ceaușescu, jumătate în democrație' , a spus Ilie Laurențiu.

A vândut ziare de anunțuri și a realizat primul ziar studențesc de după revoluție, împreună cu jurnalistul Cătălin Tolontan: Primul meu job a fost, că în cazul multor studenți, acela de vânzător de ziare. Apoi, împreună cu Cătălin Tolontan, am făcut primul ziar studențesc din România, care se numea «Noi nu». Am scos doar 4-5 numere din acel ziar pentru că era destul de dificil: noi de ocupăm de tot – scris, tipărire, distribuție și vânzare', a mai povestit el.

De asemenea, Laurențiu Ilie a fost cel care a înființat una dintre primele reviste economice din România, potrivit wall-street.ro. Este vorba despre ziarul Bursa. Următorul pas făcut de către Laurențiu Ilie a fost să se asocieze într-o firmă care producea soluții software pentru industria auto.

Citește și: Cine este Mihaela Cucu, de la Șef Sub Acoperire.Deține cea mai cunoscută firmă de haine din România

Citește și: Cine este Roxana Ghioca, de la Șef sub Acoperire.La 33 de ani și-a schimbat destinul

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:„Merg la ea în vizită pentru…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Laufer, de șase săptămâni în spital cu gemenii născuți prematur:„Îi hrănim cu biberonul'

Poveste de succes la Șef sub acoperire: cum a luat naștere o afacere din pasiune

La un moment dat, a obținut o bursă pentru jurnalism în Statele Unite, la Universitatea din Michigan. Odată ajuns acolo, și-a dat seama că nu știa să-și pregătească nici măcar un sandwich, moement în care s-a apucat de gătit. Și-a luat cărți și ustensile, iar curând nevoia s-a transformat în pasiune.

O mare problema de care m-am lovit în nouă mea pasiune a fost că, la vremea respectivă, nu se găseau ustensile pentru gătit de calitate în România. Am fost șocat să aflu că în Chișinău, care era mult sub București, erau patru astfel de magazine, iar la noi nimic. Atunci mi-a venit ideea să fac un magazin online cu ustensile de bucătărie, pe care l-am gândit fix că o pasiune, nu că pe un business' , a povestit el.

Laurențiu Ilie a venit la Șef sub Acoperire și va fi noul angajat din compania lui

Anul acesta afacerea sa a avut de suferit și a traversat o perioadă critică, magazinele fiind închise o perioadă de timp. De aceea, șeful a decis să renunțe la biroul său, să intre sub acoperire și să lucreze în prima linie, alături de angajați, pentru a vedea la prima mână cum stau lucrurile acum cu afacerea sa.

„Pentru orice șef, să piardă contactul cu oamenii din subordine, este un lucru grav. Te refugiezi în propriul birou, analizând zi de zi comenzi, rapoarte, statistici și ai impresia că ești stăpân pe situație. Dar dacă faci doar asta, pierzi de fapt contactul cu realitatea!

Emisunea Șef sub acoperire mi-a dat ocazia unică să mă pot integra pentru câteva zile printre angajații mei și să redescopăr cum funcționează firma în mod real, în cele mai mici detalii. Cred că detaliile contează și nu le poți vedea mereu din poziția de vârf! Am descoperit multe lacune în organizare, dar cel mai important a fost că am înțeles, încă o dată, cât de importanți sunt oamenii din firmă. Am fost plăcut impresionat de faptul că angajații KitchenShop sunt dedicați clienților și se simt bine în firma noastră. Chiar dacă mai avem multe de îmbunătățit!', a spus Laurențiu Ilie despre experiența din emisiune.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter